50% bani înapoi la jocul Beach! Ofertă valabilă luni, 17 noiembrie 2014!

Ziua de luni poate fi un prilej bun să mai recuperați din banii pierduți în ultimele zile la pariuri. Dacă cunoștințele sportive nu prea v-au ajutat recent, poate ar fi cazul să vă lăsați la mâna norocului, astfel încât puteți încerca să vedeți dacă la jocuri de cazino câștigați mai bine.

Desigur, poate vă este frică să nu pierdeți și mai mult, dar nu este nici o problemă fiindcă venim cu o promoție prin care acest lucru nu se va întâmpla:

Jucați-vă la acest cazino online jocul Beach iar dacă la sfârșitul zilei sunteți pe minus, primiți înapoi 50% din banii pierduți.

beach.png

Termeni și condiții:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile plasate la jocul Beach în perioada 17.11.2014, ora 02:01 - 18.11.2014, ora 01:59 EET.
  • Bonusul este de 50% din diferența dintre suma pariată și suma câștigată și este acordat doar dacă vă jucați minim 20 de mâini în intervalul orar precizat mai sus.
  • Bonusul este creditat pe cont în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că-l puteți retrage sau folosi pentru jocuri de cazino, pariuri sportive sau poker oricând doriți.

Exemplu:
Jucați 20 de mâini cu 5 euro fiecare, nu sunteți norocos și aveți câștiguri de doar 60 de euro. Asta înseamnă că ați pierdut 40 de euro, dar conform ofertei recuperați jumătate din suma pierdută, deci pierderile voastre sunt de două ori mai mici ca de obicei. Puteți prinde totuși o zi bună și să scoateți un câștig substanțial.

Fiind luni, trebuie să reamintim clienților fideli ai acestui cazino online că astăzi pot primi un bonus de reîncărcare dacă s-au jucat cu regularitate în luna trecută. Accesați secțiunea Promoții, opțiunea Bonus & Premium Club pentru a vedea care este bonusul maxim pe care îl puteți primi.

Deschide un cont nou acum și ia un bonus pentru prima depunere de până la 1,200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi