50% bani înapoi la fotbal virtual! Ofertă valabilă duminică, 11 ianuarie!

Duminică, 11 ianuarie 2015, acest site de pariuri online vine cu o promoție foarte interesantă la fotbal virtual prin care vă returnează 50% din banii pierduți de voi pe parcursul zilei, în limita sumei de 20 de euro.

Exemplu:
Să presupunem că plasați pe parcursul zilei de astăzi 30 de pariuri de cotă 2.00 cu câte 5 euro fiecare și din ele câștigați doar 12. Asta înseamnă că ați investit 150 de euro și aveți câștiguri de doar 120 de euro, deci sunteți cu 30 de euro pe minus. Conform promoției sunteți eligibil pentru un bonus de 15 euro.

fotbal-virtual.png

Termeni și condiții ofertă

  • Promoția este valabilă doar la pariuri plasate pe fotbal virtual în intervalul: 11.01.2015, ora 02:01 - 12.01.2015, ora 01:59.
  • Bonusul este de 50% din suma pierdută în limita a 20 de euro (suma rulată - suma câștigată).
  • Bonusul se acordă doar dacă sunteți pe minus la finalul zilei. În caz că sunteți pe profit nu mai primiți nimic dar vă puteți bucura de câștigurile acumulate.
  • Bonusul se acordă dacă plasați minim 20 de pariuri pe fotbal virtual pe durata promoției.
  • Bonusul va fi creditat în maxim trei zile de la încheierea promoției și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Părerea noastră este că această ofertă este foarte avantajoasă. V-am mai prezentat în trecut oferte similare la jocuri de cazino, dar acolo depindeați mai mult de noroc în timp ce aici sunteți la mâna voastră.

Este adevărat că de regulă pariurile virtuale sunt destul de imprevizibile, dar agenția care vine cu această promoție oferă campionate virtuale 24/7 plus acces la statistici complete de la partidele și sezoanele precedente astfel încât puteți analiza un meci exact ca la fotbalul real.

Mai multe detalii despre acest serviciu de virtuale puteți afla din acest articol. Iar AICI veți găsi informații despre cum puteți aplica în cateva ore strategii de pariuri sportive care la fotbalul real ar dura săptămâni sau luni.

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere la pariuri sportive de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi