50% bani înapoi în jocul Go Bananas - Ofertă valabilă luni 29 iunie 2015!

Pe întreaga durată a zilei de luni (29.06.2015, ora 02:01 - 30.06.2015, ora 01:59) beneficiezi de o rambursare de 50% în cadrul jocului de cazino Go Bananas, în limita a 10€. Oferta este valabilă doar la Sportingbet Casino (deschide un cont acum).

go-bananas.png

Rambursarea este calculată ca 50% din valoarea sumei pierdute de tine pe parcursul zilei. Dacă de exemplu rulezi 100 RON și ai câștiguri de doar 60 RON, primești înapoi 20 RON din cei 40 RON pierduți! Banii rambursați nu sunt supuși niciunei condiții de rulaj, deci îi poți folosi cum dorești.

Promoția este foarte avantajoasă deoarece pe de-o parte ai câștiguri la fel de mari ca de obicei, iar pe de altă parte ești acoperit în cazul în care nu prinzi o zi norocoasă. Astfel vei avea pierderi de două ori mai mici ca de obicei şi  de aceea nu trebuie să ratezi această promoție. Termenii și condițiile ofertei pot fi accesați AICI.

Go Bananas este un joc cu 20 de linii din categoria "sloturi video" unde miza minimă este de 1 RON. O singură mână îți poate aduce până la 140,000 de fise! În acest joc poți primi smboluri WILD care înlocuiesc orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe linia respectivă. De asemenea poți primi și simboluri Wild Monkey care împreună cu alte simboluri adiacente se transformă în simboluri Wild pentru a îți mări câștigurile de la mâna respectivă!

go-bananas-2.png

Joacă-te și tu acum și ia un bonus de până la 1200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi