50% bani în plus la jocul Blood Suckers! Ofertă valabilă sâmbătă, 15.11.2014!

Acest cazino online vă oferă astăzi câștiguri cu 50% mai mari în cadrul jocului Blood Suckers în limita a 20 de euro. Astfel veți câștiga mult mai mult decât de obicei, iar de aceea nu trebuie să ratați această promoție.

Exemplu:
Joci 20 de mâini cu 5 euro fiecare și câștigurile tale totale sunt de 140 de euro. Nu doar că ai făcut un profit de 40 de euro, dar ești eligibil și pentru un bonus suplimentar de încă 20 de euro!

promotie-sambata.png

Termeni și condiții ofertă

  • Această ofertă este valabilă doar în jocul Blood Suckers în perioada: 15.11.2014, ora 02:01 - 16.11.2014, ora 01:59.
  • Bonusul este de 50% din valoarea profitului acumulat în perioada promoției în limita a 20 de euro și este acordat dacă vă jucați minim 20 de mâini. 
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim trei zile lucrătoare. Acesta nu trebuie rulat și poate fi retras în orice moment.

Zilnic este oferită o promoție nouă prin care puteți primi diferite facilități la câte un joc: sporirea câștigurilor, rambursarea unei părți din banii pierduți, rotiri gratuite sau bonus în funcție de suma pariată. Bonusurile totale oferite în cadrul acestor promoții pe durata unei luni calendaristice ajung să valoreze 120,000 de euro!

Clienții fideli primesc zilnic până la 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino dar și bonusuri de reîncărcare și lozuri răzuibile gratuite în fiecare săptămână.

Deschide un cont acum și ia un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi