5 posibile surprize în primul tur la Wimbledon!

Grand Slam-ul de la Wimbledon va începe în această săptămână şi aliniază la start cei mai buni jucători din circuit. Avem o serie de jocuri extrem de interesante în prima rundă, mai ales în întrecerea băieţilor, iar în acest articol îmi propun să identific câteva dintre posibilele surprize ce pot apărea în primele două zile de concurs.

Vă recomand să ţineţi cont de toate aspectele înainte de a plasa un pariu şi eu încerc mai jos să vă fac o imagine de ansamblu asupra câtorva cote care par mult subdimensionate. 

Jo-Wilfried Tsonga vs Gilles Muller 

Tsonga porneşte favorit în această întâlnire, cu o cotă atractivă de 1.57 la cea mai bună casă de pariuri online. Trebuie să ţineţi cont că acesta n-a mai jucat de la Open-ul francez, fiind chinuit de o accidentare. Nu se ştie sigur dacă este total refăcut, însă este clar nu putea lipsi de la Wimbledon. Nu este genul de jucător care să stea departe de teren pentru probleme minore şi faptul că n-are niciun joc disputat pe iarbă în acest an este un mare dezavantaj. Sorţii n-au fost de partea lui şi i-au adus în faţă unul dintre cei mai în formă jucători pe această suprafaţă. Am văzut la Queens şi Hertogenbosch ce poate face Muller, aşa că francezul va avea viaţă grea. Jucătorul din Luxemburg este un specialist al acestei suprafeţe, posedând un serviciu ce rivalizează cu al adversarului şi un joc la fileu net superior. Dacă luăm în calcul că este şi stângaci, vom realiza că are toate armele să producă o surpriză. Cota la victorie este de 2.37 şi merită încercată, dar mă aştept aici la un meci lung, imprevizibil. 

Horacio Zeballos vs David Goffin

Cota lui Goffin este de doar 1.16, una mult subdimensionată dacă ţinem cont de faptul că adversarul său n-a pierdut încă pe iarbă în 2015. Este drept că argentinianul a jucat doar trei meciuri, în calificări la Wimbledon, însă în ultimul tur a trecut de o manieră categorică de Ivan Dodig, un specialist pe această suprafaţă. A servit peste aşteptări şi a demonstrat că poate face o figură frumoasă pe iarba londoneză. Goffin are evoluţii oscilante în ultima perioadă şi chiar dacă a făcut finală la Hertogenbosch, a pierdut încă din primul meci la Queens. Merită încercată victoria lui Zebalos la o cotă de 4.50, dar calculându-vă cu atenţie miza. De asemenea este de luat în seamă şi handicapul.

Liam Broady vs Marinko Matosevic

Se întâlnesc doi jucători care încă n-au câştigat vreun meci pe iarbă în acest sezon şi care ne vor oferi o partidă mult mai echilibrată decât o arată cotele. Marinko Matosevic porneşte cu 1.50 la agenţiile de pariuri, cotă care este destul de înşelătoare. Australianul traversează poate cel mai slab sezon din ultimii ani şi are o serie negativă de 11 înfrângeri consecutive. În afară de serviciu n-are cu cel să-l surprindă pe englez, care este mult mai mobil şi posedă lovituri mai variate. Broady este un bun jucător de dublu şi se descurcă foarte bine în preajma fileului. Dacă şi serviciul îi va intra, cu siguranţă că în faţa propriilor fani poate produce surpriza.

Click aici pentru a paria pe meciurile de la Wimbledon direct de pe mobil!

Dudi Sela vs Dominic Thiem

Cu o cotă de 1.61, Thiem este favoritul acestei partide. Totuşi suprafaţa nu i se potriveşte, el fiind un jucător care preferă schimburile lungi şi loviturile din spatele terenului. Nu excelează nici la serviciu şi poate întâmpina mari dificultăţi în faţa unui jucător obişnuit cu iarba. Tânărul austriac a pierdut trei din cele patru partide disputate pe iarbă în 2015 şi este în scădere de formă. A jucat doar 10 meciuri pe iarbă în ultimii cinci ani şi a declarat chiar că o urăşte. Sela a disputat deja opt partide pe suprafaţa verde în 2015 şi a câştigat şase dintre ele. Se descurcă excelent şi îşi pune în valoare inteligenţa pe iarbă, prin jocul specific servici-vole.

Novak Djokovic vs Philipp Kohlschreiber

În mod sigur vă surprinde această alegere, însă jocul trebuie analizat foarte bine. Cota de 1.05 oferită lui Djokovic este departe de realitate, adversarul său fiind unul dintre cei mai compleţi din circuit. În mod normal niciodată nu vedeam o astfel de înfruntare în primul tur la Wimbledon, primii clasaţi având adversari dintre cei mai facili. Nu este acum cazul sârbului, care întâlneşte un jucător complet, cu lovituri de fineţe. Este dificil să evidenţiezi punctele slabe ale lui Kohlschreiber, mai ales pe această suprafaţă. Trebuie precizat că Nole încă n-a jucat pe iarbă în 2015, în timp ce neamţul a fost la două turnee. Singurul set pierdut pe iarbă în 2015 de către Roger Federer a fost împotriva lui "Kohli", la Halle, într-un meci în care germanu a impresionat. Aceea este ultima partidă disputată de el şi nu văd de ce n-ar avea aceeaşi evoluţie bună şi contra liderului mondial. Nu spun neapărat că trebuie să mizaţi pe victoria lui Philipp, deşi nu este exclus, însă acesta poate acoperi cu siguranţă handicapul.

Toate cotele prezentate sunt luate din oferta celor de la Sportingbet (deschide cont aici), agenţia de pariuri ce vă oferă zilnic cele mai bune bonusuri si promoţii. 

Participă la Super Predictorul Verii şi câştigă super premii. Vezi detalii aici!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii