5 motive datorită cărora n-aş risca foarte mult pe România în meciul din Kazahstan

Rezultatele înregistrate de echipele României şi Kazahstanului în meciurile de sâmbătă îi vor face, probabil, pe mulţi pariori să rişte pe o victorie clară a "tricolorilor". Când spun victorie clară mă gândesc la un pariu cu handicap, la un pariu de tipul 2 pauză - 2 final sau la un pariu de tipul România marchează peste 1.5 goluri. De ce consider că acest gen de pariuri sunt riscante o să afli în continuare.

1. Schimbarea bruscă a vremii

România a jucat sâmbătă la aproape 20 de grade în Armenia şi a fost obligată să schimbe imediat condiţiile climatice. Chiar dacă meciul se va juca pe stadionul acoperit nu poţi spune că nu resimţi o astfel de schimbare climaterică.

2. Schimbarea gazonului

De pe iarba de la Yerevan se va trece pe sinteticul de la Astana, gazon cu care gazdele sunt mult mai bine adaptate. Practic echipa României n-a făcut decât 2-3 şedinţe de pregătire pe gazon sintetic în Kazahstan şi acest lucru contează de asemenea destul de mult.

888sport.jpg

3. Kazahstan atunci când joacă acasă nu este Armenia

Chiar dacă nu este o echipă de speriat trebuie spus că Kazahstanul atunci când e gazdă nu se poate compara cu Armenia, fiind peste aceasta. Rusul Yury Krasnozhan se află pe banca Kazahstanului din februarie 2014. De atunci acasă această reprezentativă a remizat cu Letonia şi Polonia, a pierdut la limită cu Turcia şi Olanda şi a pierdut la mai mult de 2 goluri diferenţă doar cu Cehia şi Islanda. Deci echipe precum Polonia, Turcia sau Olanda au avut probleme în a câştiga lejer la Astana, de ce ar câştiga în acest mod echipa României?

4. Intervine şi oboseala

Timpul de recuperare dintre jocuri a fost foarte scurt, astfel că va interveni şi oboseala. Foarte probabil se vor opera mai multe modificări în echipa de start şi astfel şi relaţiile de joc nu vor mai fi aceleaşi ca în Armenia.

betfair.jpg

5. În Armenia am avut penalty şi jucător în plus din minutul 3

Acest lucru a contat destul de mult în economia partidei, chiar dacă până la urmă diferenţa a fost evidentă. Totuşi, jucând 11 la 11 contra unei echipe bătăioase precum este cea a Kazahstanului am putea avea unele probleme la finalizare.

În condiţile în care doar Stancu şi Florin Andone valorează mai mult decât întreg prim 11-le kazah din deplasarea din Muntenegru în mod normal ar trebui să câştigăm acest joc. Nu recomand însă să vă lăsaţi luaţi de val şi să mergeţi pe un nou scor "fluviu" reuşit de "tricolori". Până la urmă şi o cotă de 1.76, cât are victoria României la unibet.ro, este mulţumitoare. Chiar nu cred că merită asumate riscuri suplimentare!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi