Câștigă una din cele 5 invitații duble oferite de Betano la CS U Craiova vs AC Milan!

Betano, partenerul principal al echipei CS U Craiova, pune la bătaie 5 invitații duble la tribuna I, la partida cu AC Milan de joi 27 iulie. Meciul are loc la ora 21:00 pe Stadionul Municipal din Severin și contează pentru prima manșă a turului 3 preliminar din Europa League.

Joacă acum la Betano, partener principal CS U Craiova și sponsor oficial România Liga 1 Betano!


Cum pot pune mâna pe o invitație dublă?

Concursul este desfășurat pe Facebook. De aceea te invit să dai click pe ACEST LINK pentru a fi redirecționat către postarea corespunzătoare concursului de pe pagina de Facebook a operatorului Betano.ro (L1170664W000663). Aici va trebui să spui care a fost ultima echipă italiană pe care Știința a întâlnit-o în cupele europene, și să adaugi numele unui prieten pe care l-ai lua cu tine la meci. Câștigătorii vor fi anunțați luni 24 iulie. 

Betano și Universitatea Craiova te invită la meci! Spune-ne în comentarii care a fost ultima echipă italiană pe care Știința a întâlnit-o în cupele europene și adaugă numele unui prieten pe care l-ai lua cu tine la meci. Poți câștiga 5 invitații duble la tribuna I, la partida cu AC Milan din Europa League! Aflăm câștigătorii luni, 24 iulie

Concursul Betano este unul din puținele moduri prin care poți pune mâna pe un bilet, toate tichetele scoase la vânzare fiind epuizate încă din primele două zile! Acesta este de departe cel mai important meci pe care Craiova l-a disputat în ultimii ani, deci cu siguranță merită să îți încerci șansa dacă vrei să vezi pe viu CS U Craiova vs AC Milan!

Îți reamintesc că Betano este și sponsorul prinicipal Liga 1 Betano (detalii aici), iar mai nou oferă și posibilitatea de a urmări live video toate meciurile din campionatul românesc (detalii aici)!

Joacă acum la Betano, partener principal CS U Craiova și sponsor oficial România Liga 1 Betano!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi