5 cote "nebune" pentru derby-ul Steaua vs Dinamo! (10.04.2016)

La un derby precum FC Steaua vs Dinamo Bucureşti unele persoane caută să joace şi cote ceva mai "nebune", pentru a face urmărirea meciului mai interesantă. Personal nu simpatizez cu vreuna din formaţii şi n-aş urmări jocul cu prea multă tragere de inimă. Cum am însă amici stelişti şi dinamovişti foarte probabil voi ajunge să urmăresc meciul din mijlocul lor şi astfel voi risca 1% din bancă (astfel de pariuri nu trebuie să-ţi afecteze prea mult banca avută la pariuri) pe unul din pariurile prezentate mai jos, tocmai pentru că vreau să am puţină tragere de inimă în a ieşi undeva să văd meciul.

  • victorie FC Steaua Bucureşti - cota 3.80 la această casă de pariuri. O consider o cotă "nebună" pentru ca nu sunt dese momentele când Steaua prmeşte la un meci din Liga 1 cota 3.8. Această ofertă este valabilă doar la agenţia de pariuri spre care găsiţi link mai sus. Pentru a beneficia de ea trebuie să plasezi un pariu pre-meci, simplu (doar acest joc pe bilet) cu miză maximă de 50 RON pe victoria Stelei, la cota normală din ofertă. Dacă echipa campioană a României va câştiga atunci vei primi iniţial câştigul normal, după care îţi va fi acordată şi diferenţa dintre cota mărită şi cota iniţială sub formă de bonus. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să intri pe acest link, pe pagina de promoţii şi să dai click pe butonul Înscriere existent în acea pagină. Dacă nu faci acest lucru nu vei mai beneficia de cota mărită. Oferta este valabilă pentru clienţii Netbet existenţi.

steaua-dinamo.JPG

Exemplu: pariezi 50 RON pe cota 1.64 avută la victorie de Steaua (cel puţin atâta este în acest moment). Dacă pariul va ieşi vei primi în cont 82 RON şi în următoarele 48 de ore îţi va mai fi acordată şi diferenţa, de 108 RON sub formă de bonus. Doar această sumă creditată ca bonus va trebui rulată de şase ori pe cote de cel puţin 1.60 în maxim 7 zile de la creditare.

Acest lucru s-a întâmplat ultima dată relativ recent. În martie 2014 Steaua conducea la pauză cu 4:1, iar în final se impunea cu 5:2.

În august 2013 Latovlevici marca pentru Steaua în minutul 5. Acela a fost singurul gol marcat în primele 5 minute în ultimele 23 de derby-uri bucureştene.

Precedentul derby în care Steaua a fost condusă, a egalat şi în final a câştigat a avut loc în noiembrie 2012, când după 0:1 pentru "alb-roşii" au urmat trei reuşite din partea lui Rusescu şi compania.

Ultima dată când a reuşit Dinamo un astfel de succes a fost în 2007, şi atunci din postură de oaspete, când s-a impus cu 4:2.

Îţi recomand şi articolul: Steaua vs Dinamo - vezi cum poţi face profit 100% sigur între 210 şi 360 RON!

După cum poţi observa la fiecare pronostic am scris "această casă de pariuri", dar este vorba de agenţii de pariuri diferite. Dacă vrei să vezi care agenţie are în ofertă un anumit pronostic dă click pe link-ul corespunzător din dreptul lui!

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!