2 ani de închisoare. Atât poate primi Neymar în scandalul transferului său la Barca!

Scandalul transferului lui Neymar la Barcelona a atins cote maxime! Procurorii spanioli au cerut astăzi o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru starul brazilian, informează Reuters.

Potrivit sursei citate, judecătorul Jose Perals a cerut 5 ani de închisoare pentru Sandro Rossel, fostul preşedinte al Barcelonei, şi o amendă de 8,4 milioane de euro pentru club. De asemenea, Jose Perals a solicitat şi renunţarea la acuzaţii în ceea ce-l priveşte pe Josep Maria Bartomeu, actualul preşedinte al clubului catalan.

Neymar a semnat un contract pe cinci sezoane cu Barcelona în 2013, după ce în prealabil catalanii şi cei de la Santos parafaseră un prim acord ce prevedea ca jucătorul să treacă la formaţia din Europa în 2014.
Sandro Rosell a demisionat din funcţia de preşedinte al Barcelonei ca urmare a acestui scandal, iar Josep Maria Bartomeu a anunţat ulterior că transferul s-a făcut pentru suma de 57,1 milioane de euro. 

Scandalul a fost amplificat şi de Compania de investiţii DIS, care la ora transferului deţinea 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Aceasta a susţinut că suma reală de transfer s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro, şi nu 57,1 milioane, atât cât au anunţat şefii Barcei în momentul în care Neymar a semnat cu gruparea catalană. Barcelona a declarat, ulterior, că suma totală pentru care s-a făcut transferul a fost de 86,2 milioane de euro.

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi