424 lei profit la Cota 2 din emisiune! Azi, Champions League e la putere

Comentăm în emisiunea de azi noua înfrângere a lui Dinamo din campionat, 0-2 cu CFR Cluj. Formația lui Andone rămâne pe locul 6, cu mari emoții încă pentru intrarea în play-off.

CFR pare cea mai în formă echipă din campionat și ar fi fost pe locul 2, la numai un punct de Steaua, dacă nu ar fi intrat de la început cu o penalizare de șase puncte. Ioan Andone, căruia i s-a strigat iar din tribune „Demisia”, încă mai crede în titlu, deși Dinamo e la 10 puncte de lider!

 rps4417.jpg

Avem supermeciuri în Ligă astăzi. Se joacă pe bani grei și pentru calificarea în primăvara europeană, unde ajunge și locul 3 din fiecare grupă, dar în Europa League.

Ronaldo merge pe terenul unde a scos capul în fotbalul mare, la Sporting Lisabona, și are nevoie de două goluri pentru a face suta în Champions League.

Iată programul meciurilor, cinci dintre acestea fiind analizate în emisiune de specialiștii noștri:

ȚSKA Moscova – Leverkusen se joacă de la ora 19:00, iar de la 21:45:

Dinamo Zagreb – Lyon

Leicester – FC Bruges

Sporting Lisabona – Real Madrid

Sevilla – Juventus

Copenhaga – Porto

Dortmund – Legia Varșovia

Monaco - Tottenham

Prima predicție a zilei este de la Ionuț Angheluță, de la meciul Sporting Lisabona – Real Madrid, iar a doua vine de la Laurențiu Gabriel, care analizează partida FC Copenhaga - FC Porto. Formația daneză nu va putea conta pe Santander si Cornelius, care au marcat împreună jumătate din cele 20 de goluri înscrise de FC Copenhaga în acest sezon european. Lusitanii au nevoie de minim un punct pentru a fi la mâna proprie în ultima etapă, în lupta pentru calificare.

Dan Ștefănescu ne propune confruntarea dintre Monaco și Tottenham. În tur, monegascii s-au impus cu 2-1. Monaco a avut un meci relativ lejer la Lorient, în timp ce Tottenham a transpirat serios pentru victoria cu West Ham, obținută în minutele de prelungiri.

Răzvan Codorean merge tot pe Liga Campionilor astăzi, alegând meciul Leicester - Brugge. Leicester nu traversează cea mai bună perioadă, dovadă că nu a mai câștigat de fix o lună, de pe 22 octombrie, atunci când se impunea cu 3-1 în fața lui Crystal Palace. Brugge este o echipă care are mari probleme în Europa (a cedat ultimele 6 meciuri în UCL).

Ultima predicție din Ligă este de la George Trandafirescu, de la partida ȚSKA Moscova - Leverkusen.

Marian Cioată rămâne la procentaj sută la sută în ultima perioadă: are șase predicții câștgătoare din ultimele șase prezentate în emisiune. Astăzi, ne propune meciul de tenis dintre Georgia Brescia și Cristina Bucșă, din turneul feminin ITF de la Valencia. Vedeți pronosticul lui Marian accesând mai jos emisiunea noastră.

La Faza zile, vedem cum se călesc copiii ruși, dar nu vă recomandăm să faceți ca ei!

Suntem pe profit 424 de lei cu Cota 2 din emisiune de când am reluat-o, lunea trecută, și până aseară. Astăzi, Răzvan Codorean renunță la tenis și trece pe fotbal din Liga Campionilor. Găsiți în emisiune biletul format de el, cu predicții de la jocurile Sporting – Real și Copenhaga – Porto.

Dacă vă plac producțiile noastre și dacă vreți să continuăm, dați un share acestui video!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi