40RON pariu fără risc la Supercupa României dintre Viitorul și Voluntari!

Duminică seară cu începere de la ora 21:00 are loc la Botoșani Supercupa României dintre Viitorul Constanța și FC Voluntari. Dacă alegi să pariezi live pe Supercupă la această casă de pariuri online, atunci vei beneficia de o rambursare de 40RON dacă pariurile tale nu decurg așa cum speri! Mai jos îți voi arăta exact ce ai de făcut pentru a profita de pe urma acestei oferte.

PARIAZĂ LIVE PE SUPERCUPA ROMÂNIEI ȘI EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!

CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe Viitorul vs Voluntari (orice opțiuni dorești), în valoare totală de minim 80 RON, iar dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Freebet-ul a fi creditat automat luni 10 iulie după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă dorești, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, dă un CLICK AICI!

Sigur, ideal ar fi să nu ajungi să ai nevoie de această promoție. Dar pe de altă parte este bine să ai o plasă de siguranță în cazul în care pariurile tale nu au rezultatul scontat.

PARIAZĂ LIVE PE SUPERCUPA ROMÂNIEI ȘI EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi