40RON pariu fără risc la meciul Sporting Lisabona – FCSB

FCSB va disputa marți seară, de la ora 21:45, cel mai important meci din acest sezon. Echipa lui Nicolae Dică se deplasează în Portugalia, la Lisabona, pentru a disputa turul cu cei de la Sporting, din cadrul play-off-ului Champions League. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, roș-albaștrii vor încerca să obțină un rezultat pozitiv, care să le dea speranțe la obținerea calificării în returul de la București.

Vezi AICI ponturile specialiștilor pentru duelul dintre Sporting și FCSB.

Cu ocazia unui meci de asemenea importanță, această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă, oferind 40RON pariu fără risc la Sporting – FCSB. Oferta este valabilă atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei care își deschid acum un cont.

 

PARIAZĂ PE SPORTING – FCSB ȘI BENEFICIEZI DE UN PARIU FĂRĂ RISC DE 40RON!

 

Cum pot lua parte la ofertă?

  1. Plasează un pariu LIVE pe manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor dintre Sporting Lisabona și FCSB.
  2. Dacă primul pariu LIVE jucat pe acest meci este pierzător, primești înapoi 100% din miză în limita a 40RON.

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu simplu, jucat LIVE pe acest meci se califică pentru pariul fără risc de 40 RON.
  • Miza minimă acceptată este de 4 RON, iar pariul trebuie să fie plasat cu bani cash. Pariurile gratuite, pariurile anulate și pariurile închise cu opțiunea cash out (închidere pariu), nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  • În cazul în care primul pariu simplu LIVE plasat pe acest meci este pierzător, miza va fi restituită 100% sub formă de FREEBET, în limita a 40 RON.
  • FREEBET-ul va fi creditat în maxim 48 de ore de la încheierea meciului și este disponibil pentru pariere timp de 7 zile de la creditare.
  • FREEBET-ul va putea fi folosit pe orice tip de pariu, iar în eventualitatea unui câștig, profitul va fi disponibil în cont sub formă de bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

 

PARIAZĂ PE SPORTING – FCSB ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi