40.000 de dolari în trei luni din noua afacere: ”proprietar” de jucători de poker!

Mulți dintre cei care joacă poker se gândesc zilnic că, odată și-odată, tot vor da lovitura cea mare. Sunt, însă, unii pentru care viața se schimbă în doar câteva luni..:Mai exact în trei. E povestea unei pensionare de 57 de ani din Canada. Maureen McCarthy (foto: calvinayre.com) este membră a PokerShares, site-ul unde utilizatorii pot "cumpăra" jucători și se pot alege, astfel, cu o parte din câștigurile acestora. Iar ca ea sunt din ce în ce mai mulți peste Ocean, câștigători prolifici de pe urma acestui sistem revoluționar. 

Jucătorii încearcă adesea să-și reducă participația la evenimente, cel mai adesea poker, vânzând acțiuni atât fanilor, cât și celor care sunt în căutarea unei afaceri. Această idee a dat naștere la crearea site-ului PokerShares de către un jucător care, la rândul lui, a produs bani pentru alții până să-și facă propria afacere. Mike McDonald, un jucător de poker canadian care a acumulat peste 13 milioane de dolari în carieră, a creat site-ul ca o modalitate de distracție pentru fanii care doresc să interacționeze cu jucătorii preferați.

McCarthy a intrat pentru prima dată ”în joc” la sporturile virtuale prin intermediul canalului de Twitch al jucătorului profesionist de poker Jason Sommerville. Mare fană a pokerului, femeia a urmat sfaturile acestuia și a început să participe la turnee importante din noua postură. Canadianca a câștigat, astfel, primii bani în competițiile profesioniștilor. Ea joacă online sub numele "MoMac630" și este, oarecum, o celebritate pentru comunitatea de poker din Ontario.

Mike McDonald, creatorul site-ului care i-a schimbat viața pensionarei din Canada. (foto: pokernews.com)

”MoMac630” a fost unul dintre primele conturi create pe PokerShares. McCarthy a recunoscut că interesul ei pentru această afacere a crescut după ce a petrecut mult timp studiind și căutând jucătorii care i-ar fi putut aduce câștiguri în cel mai scurt timp. 

"Am avut un bankroll decent la începutul seriei PokerStars Turbo și m-am gândit..”să vedem ce pot face cu asta”. Scopul meu a fost să câștig 10.000 de dolari. A fost primul meu scor de cinci cifre. Dar ca orice bun jucător de poker, îmi înregistrez pariurile și sunt atentă la tot pentru a-mi perfecționa jocul", a spus ea.

Prima ei victorie reală i-a fost adusă de Lex Velduis (foto: calvinayre.com), la scurt timp după ce a achiziționat 10% din participația olandezului pentru un turneu de $ 530 Bounty Builder. Investiția i-a adus un câștig de peste 1400 de dolari, iar de atunci nu s-a mai oprit..Acum, după trei luni, a ajuns la câștiguri de 40.000 de dolari - ultimii 17.000 de dolari i-a luat în urmă cu doar câteva zile. Luna trecută, o ”achiziție” de 38 de dolari i-a adus un premiu de 3150 de dolari. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi