4 super cote de nerefuzat pe FCSB vs Lazio! Tu pe care o alegi?

Au trecut 5 ani de când FCSB a jucat ultima dată în primăvara Europa League, așa că nu este de mirare că agențiile de pariuri sportive se întrec în a veni cu promoții care de care mai tentante pe partida cu Lazio de joi, 15 februarie (ora 22:05). Nu mai puțin de 4 case de pariuri online vin cu cote speciale pe acest meci pentru pariorii care nu au deja cont acolo. Hai să îți arăt care sunt aceste oferte, cu precizarea că promoțiile sunt valabile doar dacă te înregistrezi prin link-urile speciale din articol (nu și prin link-uri standard)! Pariurile vor fi plasate la cotele normale de pe site, dar vor fi calculate conform cotelor mărite!

Mai jos poți găsi câteva informații suplimentare despre fiecare promoție în parte, dar și link către regulamentul complet al ofertei!

 

SPORTINGBET

 1. Deschide cont la Sportingbet prin acest link.
 2. Plasează un pariu de 20RON pe minim un gol în prima repriză.
 3. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani CASH câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar câștigul suplimentar până la cotă de 10.00 este creditat sub formă de FREEBET. Freebet-ul poate fi utilizat pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi profitul ca bani cash.
 4. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției

 

NETBET

 1. Deschide cont la Netbet utilizând codul ”FCSB”.
 2. Plasează un pariu de 40RON pe minim un gol marcat de FCSB.
 3. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani CASH câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar câștigul suplimentar până la cotă de 10.00 este creditat sub formă de fonduri extra. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.
 4. Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi ca fonduri EXTRA dublul mizei (80RON). Banii trebuiesc rulați de 6 ori pe cote de 1.60+ înainte de a putea fi retrași.
 5. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției

 

BETFAIR

 1. Deschide cont la Betfair utilizând codul promoțional ”ZFBNAW”
 2. Plasează un pariu de 50RON pe victoria FCSB-ului.
 3. Dacă pariul este câștigător, primești înapoi suma pariată, iar diferența până la cotă de 15.00 este creditată ca fonduri EXTRA și trebuie rulată o singură dată pe cote de 1.20+ înainte de a putea fi retrasă.
 4. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției

 

FORTUNA BET

 1. Deschide cont la Fortuna prin acest link
 2. Plasează un pariu de 50RON pe victoria FCSB-ului.
 3. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani CASH câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar câștigul suplimentar până la cotă de 10.00 este creditat sub formă de fonduri extra. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de 1.50+ înainte de a putea fi retrasă.
 4. Dacă pariul este pierzător, primești înapoi suma pariată sub formă de bonus, iar acesta trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50+ înainte de a putea fi retras.
 5. CLICK AICI pentru regulamentul complet al promoției

 

BETANO

Nu vine cu o promoție cu cote mărite, dar are o ofertă disponibilă pentru toți clienții intitulată ”Minutul de Aur” prin care anumite pariuri pierzătoare pe piața ”Minutul următorului gol” să fie date ca și pariuri câștigătoare. Pentru mai multe detalii dă un CLICK AICI

Pariază chiar acum la Betano pe meciul FCSB vs Lazio!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi