30 de milioane de euro pregăteşte Real pentru Aaron Ramsey. Trebuie şi UEFA să fie de acord

Galacticii de la Real Madrid se pregătesc şi ei pentru perioada de transferări din ianuarie. Mijlocaşul lui Arsenal, Aaron Ramsey a devenit o prioritate pentru spanioli, anunţă presa din Anglia. 30 de milioane de euro pregăteşte preşedintele Realului, Florentino Perez pentru transferul lui Ramsey, care ar deveni al doilea jucător galez din trupa lui Zidane, după starul Gareth Bale.

Real are interzis de la UEFA pentru transferuri până în ianuarie 2018 (pentru nerespectarea regulilor în cazul transferurilor unor juniori), dar spaniolii vor să apeleze la Curtea de Arbitraj Sportiv pentru a li se reduce suspendarea şi implicit pentru a-l aduce pe Ramsey pe "Santiago Bernabeu". Presa din Spania scrie că şefii Realului au pregătit în detaliu acţiunea şi sunt şanse mari să reuşească. 

Galezul a fost accidentat şi în acest sezon a  jucat în doar patru meciuri pentru Arsenal, care încă îi datorează bani Realului pentru transferul lui Mesut Ozil, dezvăluie presa din Anglia. Conform englezilor, Real mai are de primit 12 milioane de euro pentru Ozil, dar spaniolii vor să se folosească de sumă pentru transferul lui Ramsey. Acesta mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2018. 

Mijlocaşul galez în vârstă de 26 de ani e disperat să plece, supărat fiind că şi-a cam pierdut locul în echipă. Antrenorul Arsene Wenger preferă să-i folosească acum mai mult pe Francis Coquelin şi Alex Iwobi în formula de start a echipei. 

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi