3 tipuri de pariuri pe fotbal ce merg bine pentru aplicaţii pe mobil

3 tipuri de pariuri pe fotbal ce merg bine pentru aplicaţii pe mobil - în acest articol voi vorbi despre pariurile back și lay, pariurile cu şansă dublă şi cele pe rezultatul de la pauză şi rezultatul final. Atunci când încerci diferite experimente pentru a crea sistemul perfect de pariere încearcă să plasezi și câteva pariuri de acest fel.

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL:

  1. Pariurile de tipul back / lay

  2. Pariurile de tipul șansă dublă

  3. Pariuri pe rezultatul de la pauză și cel final

 

1. PARIURILE DE TIPUL BACK / LAY

Acești doi termeni pot fi întâlniți la agențiile de tipul betting exchange (precum Betfair). Pariul back este un pariu normal, adică mizezi că un anumit lucru se va întâmpla. Pariul lay este opus, și înseamnă că acel eveniment nu va avea loc. De exemplu să luăm un meci Manchester United vs Arsenal. Dacă pui un pariu back pe United, înseamnă că aceasta trebuie să câștige. Dar dacă pui pe ea un pariu lay, atunci meciul trebuie să se termine fie egal, fie Arsenal să câștige.


Pariul back

Așa cum am spus mai sus, acesta nu se deosebește deloc de un pariu normal. Atunci când plasezi o anumită sumă de bani, miza va fi egală cu această sumă. Acest lucru este important de precizat pentru că vei vedea că în cazul pariului lay lucrurile nu stau la fel.


Pariul lay

Aici iei practic locul casei de pariuri, tu fiind cel care oferă pariul și cotele. Dacă nimeni nu dă back la acel pariu la cota oferită de tine atunci pariul va rămâne “unmatched”. Dacă plasezi pariul la o cotă pe care cineva a dat deja back, atunci pariul va fi plasat direct. Atenție însă! În caz că pariul este pierdut vei pierde o sumă egală cu miza * cota. Să presupunem în exemplul de mai sus că Manchester United are o cotă de 2.00 pentru victorie și tu plasezi un pariu lay pe aceasta pe 10€. În cazul în care United chiar câștigă jocul tu vei pierde 20€. Mai multe despre aceste tipuri de pariuri poţi afla dacă dai CLICK AICI.

 

De ce să folosești aplicații pentru pariuri de tipul back și lay?

Prin aplicații de pariuri mă refer la cele pe care le folosești de pe telefon sau tabletă. Acestea sunt folositoare deoarece probabil nu vei putea folosi calculatorul toată ziua. Unii pariori mai experimentați urmăresc oscilațiile cotelor pentru a găsi momentul cel mai potrivit în care să parieze, în timp ce alții plasează foarte multe pariuri live. Sunt pariori profesioniști care pun pariuri lay înainte de începutul meciului și dacă văd că un anumit pariu s-ar putea să fie pierzător atunci încep să pună pariuri back pentru a acoperi pierderile.

De exemplu, un parior găsește un meci unde sunt șanse mari ca echipele să marcheze rapid în prima repriză. Acesta plasează un pariu lay pe o remiză, ceea ce înseamnă că oricare din cele două echipe trebuie să câștige. Atunci când se marchează primul gol (preferabil cât mai rapid), pariorul pune și un pariu back pe un rezultat de egalitate pentru că în acest moment cota ar trebui să fie destul de atractivă, iar pariorul ar trebui să facă profit indiferent de rezultatul final al meciului. Desigur, aceasta este o strategie destul de simplă. Un parior profesionist va folosi astfel de strategii, dar mult mai complicate.

Poți vorbi despre strategii pariuri sportive cu alți utilizatori ai comunității noastre direct pe forum: https://pariurix.com/discutii/strategii-pariuri-sportive

 

2. PARIURILE DE TIPUL ȘANSĂ DUBLĂ

Atunci când pariezi pe ponturi din fotbal, trebuie să iei în considerare faptul că un meci poate avea trei rezultate posibile: victorie gazde, remiză, victorie oaspeți. Orice agenţie de pariuri oferă pariuri de tipul șansă dublă, ceea ce înseamnă că poți paria pe două din cele trei rezultate posibile. Șansa de a câștiga este mai mare, deși evident că cota va fi mult mai mică.

Întrebarea care se pune este aceea dacă pe termen lung pariurile de tipul șansă dublă sunt profitabile sau nu. Este greu de spus, dar pot fi situații în care astfel de pariuri sunt de folos. De exemplu dacă pui un bilet cu mai multe meciuri, atunci această opțiune te poate ajuta foarte mult să eviți pariuri pierzătoare (la urma urmei acoperi două din cele trei rezultate posibile). De asemenea este o opțiune folosită de pariorii care nu vor să riște prea mult, de cei care utilizează strategii de tipul ”easy money” sau de cei cărora le place să parieze pe outsideri. Indiferent de categoria în care te încadrezi, cu siguranță mai devreme sau mai târziu vei plasa și tu astfel de pariuri.

Un alt pariu interesant este cel de tipul DNB (draw no bet), ceea ce înseamnă că pariezi pe una din cele două echipe, dar dacă meciul se termină cu o remiză primești înapoi suma pariată.

Topul celor mai bune case de pariuri online când vine vorba de pariuri de pe mobil!

 

De ce să folosești aplicații pentru pariuri de tipul șansă dublă?

În principiu aplicațiile pentru mobil nu oferă vreun avantaj la astfel de pariuri în afară de cel că poți paria atunci când nu ești acasă. Totuși, sunt pariori care își împart pariurile de tipul șansă dublă în două părți: un pariu pus înainte de startul meciului (pe outsider să spunem) și un pariu live pe o remiză sau pe favorit. În caz că outsiderul deschide scorul, atunci cota pentru celelalte opțiuni va crește considerabil, iar astfel un al doilea pariu plasat ți-ar putea garanta un profit destul de consistent raportat la riscul asumat. Într-o astfel de situație o aplicație pentru mobil poate fi folositoare deoarece probabil nu vei vrea să stai în fața calculatorului toată ziua pentru a pândi acel moment în care outsiderul marchează.

 

3. PARIURI PE REZULTATUL DE LA PAUZĂ ȘI CEL FINAL

La orice agenţie de pariuri sportive poți paria atât pe rezultatul primei reprize, cât și pe rezultatul întregului meci. Sunt pariori care înainte de startul unei partide pariază doar pe deznodământul primelor 45 de minute de joc, iar în funcție de scorul de la pauză și de evoluția celor două echipe, mizează și pe rezultatul final.

Se pot face bani frumoși din astfel de pariuri duble dacă examinezi cu atenție statisticile. Sunt outsideri care de multe ori au o evoluție foarte bună în prima repriză împotriva unor adversari mult mai bine cotați. Deși favoriții au cote destul de mici să conducă la finalul primei reprize se întâmplă de multe ori ca la pauză scorul să fie egal sau echipa mai slabă chiar să fie în avantaj. De multe ori însă acea echipă n-are forța de a ține de rezultat până la final.

Acest lucru se întâmplă din multe motive: de obicei este mai slab pregătită fizic și nu poate juca la nivel maxim 90 de minute, n-are experiența necesară pentru a gestiona finalul de meci, formația mai bună își subestimează la început oponentul dar apoi forțează dacă vede că meciul nu este chiar atât de ușor pe cât părea pe hârtie etc. Ideea este că dacă reușești să depistezi astfel de partide poți prinde o cotă destul de atractivă pe outsider în prima repriză, iar la pauză cota favoritului va fi și ea mult mai mare decât era la începutul meciului, iar astfel poți câștiga ceva bani. Află mai multe despre pariurile pe outsider!

 

De ce să folosești aplicații pentru pariuri pe rezultatul de la pauză și cel final?

Motivul este cam același de la punctele precedente: poți paria live mai ușor, oriunde ai fi. Pariul pe prima repriză îl poți pune în orice moment, pentru că-l plasezi pre-meci, dar la pauză ai un interval de doar 15 minute să pui pariul dorit și poate nu poți sta la calculator la ore fixe. Un alt motiv este acela că există pe net diferite aplicații de mobil care pun la dispoziție statistici complexe care te pot ajuta să depistezi partide pe care să folosești o astfel de strategie. Eu îți recomand site-ul http://soccerkeep.com, un site foarte complex pentru rezultate live și statistici din fotbal ce poate fi accesat de pe mobil fără a fi necesar să descarci vreo aplicație.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!