Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

3 schimbări în bine pe care le-a făcut Sportingbet odată cu luarea licenței pe 10 ani

Descoperă cele mai importante îmbunătățiri aduse platformei Sportingbet după obținerea licenței pe 10 ani și vezi cum te poți folosi de ele pentru a câștiga mai mult!

Mai multe case de pariuri online au primit pe 1 septembrie 2016 licență pe 10 ani, iar unele din ele au profitat de această ocazie pentru a aduce câteva modificări la platformă. Cele mai multe schimbări în bine au putut fi observate la Sportingbet (vezi site-ul agenției), iar în cele ce urmează îți voi arăta care au fost acestea.

Deschide un cont acum și profită de pe urma facilităților oferite de Sportingbet!

 

1. Implementarea platformei Bwin

Sportingbet este deținută din 2013 de către GVC Holdings PLC, companie care în februarie 2016 a achiziționat inclusiv Bwin.party. La doar câteva luni după preluare, noii proprietari au decis să implementeze platforma Bwin și pe site-ul Sportingbet, motiv pentru care cele două case de pariuri au în acest moment o grafică destul de similară. Aceasta este o veste bună pentru că pe vremuri Bwin era una din cele mai apreciate trei agenții din România, unul din punctele forte fiind chiar această interfață grafică. Deși nu mai putem paria de ani buni la Bwin, acum o putem face pe un site care arată similar, și care chiar vine cu anumite lucruri în plus.

Dar efectiv, ce plusuri aduce această nouă interfață grafică în afară de desgin? Sunt mai multe; de exemplu când pariezi live poți adăuga la favorite tipurile de pariuri preferate, sau poți vedea statistici mult mai detaliate ca înainte de la meciurile preferate. Iar exemplele pot continua. Mai multe detalii despre acest subiect poți găsi în ACEST ARTICOL.

 

2. Cote mai bune, în special pe câștigător meci

Pe vremuri Sportingbet oferea cote destul de mici la pariurile de tipul 1x2, payout-ul fiind de multe ori de doar 90% - 92%. Începând cu 1 septembrie am observat o îmbunătățire vizibilă la acest capitol, marja agenției scăzând de la 8%-10% până la 3%– 6.5%, ceea ce cu siguranță reprezintă o schimbare mult așteptată de către clienți. Chiar am scris de curând un articol în care am vorbit mai în detaliu despre acest subiect. Acesta poate fi găsit aici: https://pariurix.com/sportingbet-cote-mult-mai-mari-incepand-cu-1-septembrie-2016.html. Dacă îl accesezi, vei vedea că am și ales câteva meciuri pentru a compara cotele oferite de cei mai buni operatori licențiați, Sportingbet trecând testul cu brio.

 

3. Bonusuri și promoții mai atractive

Agenția a renunțat la Meciul Zilei, dar a venit cu o altă promoție chiar mai atractivă prin care poți primi zilnic câte un freebet de 25RON.  De asemenea, s-a renunțat la bonusul vechi de bun venit (pariu fără risc), și s-a trecut la un bonus mult mai atractiv pe care îl poți descoperi AICI.  Și bonusul în secțiunea Cazino a fost îmbunătățit, clienții noi fiind recompensați cu un bonus de până la 700RON. Află acum mai multe despre ofertă: https://pariurix.com/bonus-de-700ron-la-sportingbet-casino.html. Iar dacă accesezi cu regularitate secțiunea de Promoții de pe site vei descoperi și alte oferte atractive care sunt valabile la diferite meciuri sau competiții de top. 

Ai mai observat și vreo altă îmbunătățire la platforma de pariuri pe care nu am precizat-o aici? Atunci nu ezita să dai un reply mai jos!
 

Deschide un cont acum și profită de pe urma facilităților oferite de Sportingbet!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi