3 promoţii de Black Friday cu care n-ai cum să pierzi; câştigul minim este de 965 lei!

Chiar dacă oficial Black Friday este oficial în ultima zi de vineri din luna noiembrie noi, românii, suntem mai grăbiţi. După ce am văzut invazia de oferte de pe internet m-am gândit să-ţi prezint şi eu 3 promoţii de care poţi profita în această zi de vineri, ba chiar şi sâmbătă şi chiar duminică (la meciul din Liga 1).

La fel ca şi în ofertele din magazine şi la agenţiile de pariuri tu alegi ce "cumperi", variantele sunt:

  1. Pariu fără risc de 150 RON pe rezultatul final al meciului Dinamo Bucureşti - CFR Cluj la agenţia de pariuri NetBet - tu alegi dacă joci pe "câini", pe ardeleni sau pe un rezultat de egalitate.
  2. Cote mărite la casa de pariuri online Betfair - tu alegi dacă să mizezi pe cota 4 oferită pentru victoria lui Juventus cu Pescara sau pe aceiaşi cotă oferită pentru victoria Barcelonei cu Malaga.
  3. Cote mărite la agenţia de pariuri pe net 888sport - tu alegi dacă mizezi pe victoria lui Atletico Madrid la o cotă de 8 sau pe victoria lui Real Madid la o cotă de 11.

Promoţia de la NetBet este valabilă atât pentru clienţii noi cât şi pentru cei existenţi. Promoţiile de Betfair şi 888sport sunt valabile doar pentru clienţii noi.

De exemplu:

  • 250 RON pot fi transformaţi în 1.325 RON dacă alegi să mizezi pe CFR Cluj (câştig 525 RON), Juventus sau Barcelona (câştig 200 RON) şi Real Madrid (câştig 550 RON + bonus 50 RON pentru depunere).
  • 250 RON pot fi transformaţi în 965 RON dacă alegi să mizezi pe Dinamo, Juventus sau Barcelona şi Atletico Madrid.

În oricare dintre cazuri riscul de a pierde cei 250 RON investiţi este egal cu ZERO! Spun asta deoarece la NetBet miza pariului este rambursată (ai grijă să te înscrii la promoţie), la Betfair primeşti integral miza înapoi (ai grijă să scrii codul promoţional corespunzător la deschiderea contului), iar la 888sport ai bonus 100% din suma depusă (dacă depui 50 RON vei primi 50 RON bonus, cu care vei rămâne indiferent dacă pariul îţi va ieşi sau nu).

Informaţii despre cele 3 promoţii

 

Pariu fără risc pe Dinamo - CFR Cluj la NetBet

dinamo-cfr-cluj-promotie-netbet.JPG

Plasează un pariu pre-meci pe rezultatul final 1x2 al meciului dintre Dinamo şi CFR Cluj şi dacă pierzi vei primi integral suma înapoi în limita a 150 RON. Oferta este valabilă şi pentru pariuri live (orice tip de pariu). Ţine cont că pentru a beneficia de ofertă trebuie să intri pe pagina acesteia de pe site-ul NetBet şi să accesezi butonul ÎNSCRIERE.

Condiţii rulaj pentru bonusul eventual: de 6 ori pe cote de minim 1.60 în decurs de maxim 7 zile.

Înregistrează-te acum la NetBet!

 

Cota 4 pentru victoria Barcelonei sau a lui Juventus la Betfair

barcelona-si-juventus-la-betfair.jpg

Deschide cont la Betfair folosind codul promoţional ZSKM55 (dacă vrei să pariezi pe Barcelona în meciul cu Malaga) sau ZSKM56 (dacă vrei să pariezi pe Juventus în meciul cu Pescara). Pariază pe echipa aleasă 50 RON (ca să profiţi la maxim de ofertă) la cota normală în ofertă. Dacă pariul va fi câştigător primeşti imediat după meci câştigul la cota normală (miza x cota) sub formă de bani cash şi în maxim 24 de ore diferenţa dintre câştigul cu cota mărită (miza x 4) şi câştigul deja creditat (miza x cota) sub formă de bonus. Dacă pariul tău este pierdut întreaga miză (în limita a 50 RON) va fi creditat sub formă de bonus.

Condiţii rulaj pentru bonus (indiferent că pariul este câştigat sau pierdut vei primi un bonus): o singură dată pe bilete care să conţină cel puţin o cotă mai mare sau egală cu 1.50, rulajul trebuie făcut în decurs de 90 de zile.

Click aici pentru a deschide cont la Betfair!

 

Cota 8 pentru victoria lui Atletico Madrid sau cota 11 pentru victoria lui Real Madrid la 888sport

atletico-madrid-real-madrid-promotie-888sport.JPG

Deschide cont la 888sport şi pariază 50 RON (ca să profiţi la maxim de ofertă) pe Atletico sau Real Madrid la cota normală în ofertă. Dacă pariul va fi câştigător primeşti imediat după meci câştigul la cota normală (miza x cota) ca bani cash şi diferenţa dintre câştigul cu cota mărită (miza x 8 pentru Atletico Madrid sau miza x 11 pentru Real Madrid) şi câştigul deja creditat (miza x cota) sub formă de bonus în maxim 72 de ore. Indiferent de starea pariului tău ai bonus 100% la prima depunere. Prin urmare, dacă vei depune 50 RON pentru a profita de una din cotele mărite vei mai primi bonus 50 RON

Condiţii rulaj pentru bonus (dacă pariul este câştigat): de 10 pe bilete cu cota totală minimă de 2.00 în decurs de 60 de zile.
Condiţii rulaj pentru bonus (la prima depunere): 40 RON din sumă va fi creditată imediat după ce a fost efectuată prima depunere; după ce ai pariat 400 RON pe bilete cu cota totală de minim 2 vei mai primi şi ceilalţi 10 RON, pe care-i vei elibera după ce vei plasa pariuri de 100 RON pe bilete cu cota totală de minim 2.

Deschide cont acum la 888sport!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi