3 cote mărite la Netbet în acest weekend! Tu alegi pe care o joci!

promotie-netbet.JPG

Primul weekend din luna noiembrie ne propune mai multe partide interesante, dar avem şi mai multe dueluri dezechilibrate. Pentru 3 dintre acestea agenţia de pariuri online Netbet (deschide cont acum) oferă cote de 10, oferta fiind valabilă pentru clienţii noi. Poţi alege să pariezi pe Steaua Bucureşti, Bayern Munchen sau Real Madrid şi să câştigi de 10 ori suma investită, dacă echipa aleasă va reuşi victoria.

Este foarte simplu să beneficiezi de una din aceste cote. Trebuie doar să urmezi paşii:

  1. Dai click aici şi deschizi cont la NetBet
  2. Efectuezi prima depunere folosind codul bonus RO10
  3. Pariezi maxim 40 RON (poţi paria şi mai mult dar doar 40 RON vor fi înmulţiţi cu cota 10) pe victorie Steaua, Bayern sau Real Madrid (rezultat final) la cota normală din oferta de pariuri NetBet

Dacă echipa pe care ai pariat va învinge vei primi imediat câştigul calculat la cota jucată, după care diferenţa îţi va fi acordată sub formă de bonus în maxim 48 de ore. Bonusul va trebui rulat de 4 ori pe evenimente sportive cu cota minimă 1.60.

În cazul în care formaţia pe care ai pariat nu câştigă miza (maxim 40 RON) îţi va returnată sub formă de bonus.

Ţine cont că dacă alegi să beneficiezi de această promoţie nu vei mai putea beneficia de pachetul de bun venit de 1.550 RON (detalii despre el găseşti în articolul: https://pariurix.com/bonus-netbet-50-ron-adaugati-de-pariurix-la-bonusul-standard-de-1500-ron.html).

Pariază acum la Netbet pe Steaua, Real Madrid SAU Bayern Munchen la o cotă de 10!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi