3 cote mărite astăzi în Europa League

cote-speciale-europa-league-la-netbet.png

În această seară se vor disputa partidele din turul 3 preliminar al Ligii Europa. La trei dintre aceste partide avem din partea acestei case de pariuri online cote mărite pentru anumite pronosticuri, după cum urmează:

  • Genk vs Cork City: peste 2.5 goluri, cota specială 2.67 în loc de 1.71
  • Panathinaikos vs AIK Stockholm: ambele echipe înscriu, cota specială 3.30 în loc de 2.30
  • Domzale vs West Ham: scor corect la pauză 0:0, cota specială 3.60 în loc de 2.60.

Doar primul pariu plasat înainte de startului meciului cu o miză de minim 20 RON pe fiecare cotă specială este eligibilă pentru această promoţie. Dacă vrei să beneficiezi de una din cele 3 cote de mai sus trebuie să intri pe pagina acestei promoţii de pe site-ul netbet.ro şi să apeşi butonul Înscriere existent în acea pagină.

Diferenţa dintre câştigul cu cota îmbunătăţită şi cel cu cota normală (cea din oferta Netbet) va fi creditată sub formă de pariu gratuit. Dacă pariezi 20 RON pe cota 2.60 avută de Domzale - West Ham scor corect la pauză 0:0 şi pariul va fi câştigător iniţial vei primi 52 RON cash, fără condiţii de rulaj. Ulterior, în cursul zilei de mâine diferenţa de 20 RON (miza 20 RON x cota specială 3.60) - (miza 20 RON x cota normală 2.60) îţi va fi acordată sub formă de pariu gratuit.

Pariul gratuit poate fi jucat pe un bilet cu cota minim 3 şi doar proftul obţinut va rămâne în cont sub formă de bani cash. Continuând cu exemplul de mai sus, vei primi un free bet de 20 RON. Dacă-l vei juca pe o cotă de 4 şi vei câştiga atunci vei rămâne în cont cu 60 RON!

Pariază acum una din cotele speciale prezentate în acest articol!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi