3 case de pariuri online au primit licenţa de clasa I din partea ONJN

Începând cu 1 iulie 2016 trei case de pariuri online au primit Licenţa de clasă I din partea ONJN. Această licenţă este valabilă timp de 10 ani, în speţă până pe 30 iunie 2026.

Cele trei case de pariuri online care au îndeplinit doleanţele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc sunt:

Toate cele trei site-uri pot oferi atât servicii de pariuri sportive, cât şi poker respectiv jocuri de casino.

onjn.jpg

Sursă foto: onjn.gov.ro

Dacă ar fi să-ţi recomand unul din cei trei operatori, atunci alegerea ar fi în mod cert Netbet (deschide cont acum) agenţie la care primeşti bonus nu numai la prima depunere, ci chiar la fiecare din primele cinci depozite. În plus dacă îţi deschizi cont accesând un link de pe site-ul PariuriX vei primi 50 RON suplimentar la primul depozit. Mai multe detalii despre oferta exclusivă poţi citi în articolul: https://pariurix.com/bonus-netbet-50-ron-adaugati-de-pariurix-la-bonusul-standard-de-1500-ron.html.

Nici Winmasters.com nu este însă de neglijat, în condiţiile în care are obiceiul să acorde constant bonusuri la reîncărcare pe lângă dublarea primei depuneri până la 500 RON.

În final vreau să-ţi spun că poţi juca fără nici o grijă în perioada următoare şi la celelalte case de pariuri online care au drept temporar de operare în ţara noastră (vezi aici lista completă).

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi