3-0, scorul corect pentru greci. Cotă mărită la pariuri pe calificarea Croației

Grecia nu mai este echipa din 2004, atunci când a câștigat titlul la Euro. A fost singurul titlu important din istoria naționalei care a mai terminat de două ori între primele 8 echipe la un turneu final european - în 1980 și 2012. Acum, sub conducerea lui Michael Skibbe grecii au încercat să ajungă direct la Mondialul din Rusia. S-au împiedicat de dorința incredibilă a Belgiei de a arăta că este, într-adevăr, o echipă capabilă de o surpriză în Rusia.

Iar ghinioanele au continuat pentru greci, naționala Croației fiindu-i hărăzită la tragerea la sorți pentru ”dubla” din baraj. Și jucătorii lui Zlatko Dalic (foto: croatiaweek.com) n-au avut milă de adversarii lor în meciul tur - au câștigat cu 4-1 la Zagreb și sunt deja cu un picior în Rusia. 

Grecii se agață de golul marcat de jucătorul Borussiei Dortmund, Papastathopoulos, pentru o minune în returul din această seară. Se bazează și pe faptul că oaspeții vor juca fără suporteri în tribune, aceștia fiind suspendați de UEFA după evenimentele petrecute la meciul tur. Starul Maniatis a fost schimbat de Skibbe după 45 de minute cu tânărul Retsos în speranța că poate schimba ceva în atacul echipei sale. 

Acum, la greci va reintra Kostas Manolas - care și-a ispășit suspendarea. El îl va înlocui pe Papadopoulos și-i va oferi posibilitatea lui Sokratis să se întoarcă pe postul său obișnuit. Cu siguranță, Skibbe (foto: uefa.com) nu va ”umbla” în defensivă pe parcursul meciului, mijlocul terenului fiind ”cheia” în această partidă.

De partea cealaltă, selecționerul Zlatko Dalic nu are probleme și poate alinia echipa dorită pentru atingerea obiectivului. Acest lucru înseamnă că Mario Mandzukic ar putea rămâne pe bancă, oferind o nouă șansă pentru Nikola Kalinic în atac. 

Echipe probabile: 

Grecia: Karnezis - Tzavellas, Sokratis, Manolas, Retsos - Zeca, Tziolis - Fortounis, Christodoulopoulos, Fortunis - Mitroglou.

Croația: Subasic - Strinic, Lovren, Vida, Vrsaljko - Rakitic, Brozovic - Perisic, Modric, Kramaric - Kalinic.

Grecia a câștigat doar 3 din ultimele 10 partide internaționale jucate pe propriul teren: a pierdut 5 partide si a făcut 2 egaluri. În tot acest timp, grecii au înscris în medie 1,2 goluri - media reușită și de croați. Totodată, în 4 din ultimele 10 meciuri jucate de Grecia s-au marcat peste 2,5 goluri. La fel este și în dreptul oaspețilorm, diferența fiind că acest lucru s-a întâmplat în 3 din ultimele 10 partide. 

După victoria la scor din meciul tur, oaspeții (foto: croatiaweek.com) este favorită la casele de pariuri recomandate de noi în partida din această seară, cu o cotă de 2.15. Aceeași cotă este și pentru un pariu pe goluri de ”peste 2,5”, așa cum anticipează jurnaliștii croați. N-ar fi rău să arunci un ochi și peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru această partidă înainte să-ți faci biletul. Nu uita nici de ofertele caselor de pariuri pentru meciul dintre Grecia și Croația, iar mai jos ai un exemplu...

Deschide cont și pariază pe calificarea Croației la Campionatul Mondial din Rusia 2018 la o cotă mărită de 4.00!

Detalii despre ofertăAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!