Pariază pe Barcelona vs Real Madrid și primești 25RON FREEBET pentru fiecare gol reușit de echipa favorită!

Duminică 13 august cu începere de la ora 21:00 are loc primul El Clasico oficial al sezonului (am mai avut unul în această vară, dar într-o partidă amicală). Cele două echipe se întâlnesc în manșa tur a Super Cupei Spaniei, iar cu ocazia acestui meci de gală această casă de pariuri online vine cu o ofertă tentantă destinată tuturor clienților, atât celor noi cât și celor actuali. 

Plasează un pariu simplu înainte de statul partidei de minim 100RON pe piața ”Rezultat final - 1x2” și vei primi 25RON FREEBET pentru fiecare gol înscris de echipa favorită! Mai jos poți consulta întregul regulament al promoției.

Pariază acum pe Barcelona vs Real Madrid și încasează 25RON FREEBET pentru fiecare gol reușit de echipa favorită!

 

Cum iau parte la această promoție?

  1. Accesează contul de la această casă de pariuri online.
  2. Plasează un pariu single pre-meci de minim 100RON pe câștigătoarea partidei (pariu de tipul 1x2 - Câștigător meci). Un eventual pariu pe un rezultat de egalitate nu ia parte la această promoție.
  3. Vei primi 25RON FREEBET pentru fiecare gol înscris de echipa pe care ai pariat, indiferent dacă aceasta câștigă sau nu. 


Cum pot folosi banii bonus?

Bonusul este creditat în maxim 24 de ore de la încheierea partidei și trebuie folosit până cel târziu 21.08.2017, ora 23:59. Acesta poate fi utilizat pe orice evenimente sportive și orice cote, dar din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă poate fi retrasă direct, fără alte condiții de rulaj. Practic se aplică regulamentul standard al unui FREEBET (detalii aici), cu singura diferență că nu ești obligat să utilizezi tot bonusul pe un singur pariu, ci îl poți împărți cum vrei pe oricâte partide dorești. 

 

Dacă nu ai deja cont, te mai așteaptă o super ofertă

Dacă nu ești deja client al agenției recomandate, atunci mai am o ofertă pentru tine. Deschide cont prin acest link special utilizând cdul special ZFBN33” și pariază pe o victorie a Barcelonei. Vei beneficia de o cotă specială de 7.00 în locul cotei obișnuite de 1.90, iar întreaga sumă extra trebuie rulată o singură dată pe cote de 1.20+! Întregul regulament al ofertei poate fi găsit AICI.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE REAL MADRID VS BARCELONA

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!