25,000$ pusi la bataie la Jumbo Poker! Competitia incepe astazi!

Jumbo Poker este o competitie de poker organizata de Paradise Poker, care este camera de poker a celor de la Sportingbet! In fiecare luna calendaristica, aceasta competitie pune la bataie suma totala de 25,000$! Suma de 20,000$ se duce in premiile garantate oferite de turneele Jumbo Poker in timp ce primii 100 jucatori din clasamentul general impart intre ei suma de 5,000$! Castigatorul competitiei primeste 1,000$.

Dati click AICI pentru a participa si voi in aceasta competitie de poker cu premii lunare totale de 25,000$!

Astazi, 1 August 2014, incepe o noua etapa din cadrul Jumbo Poker care va dura pana pe 31 August, motiv pentru care acesta este momentul perfect sa va prezentam aceasta competitie.

Practic tot ce trebuie sa faceti este sa va jucati la turneele organizate de Jumbo Poker. Acestia ofera zilnic cate un turneu care incepe la orele 21:00. Taxa de participare este mai mult decat modica: 0.10$, dar exista si un turneu fara taxa de inscriere in fiecare zi de luni cu incepere tot de la orele 21.00!

Program turnee poker jumbo

Cu cat va clasati mai sus la aceste turnee, cu atat veti strange mai multe puncte care va vor urca mai sus in clasamentul general. Nu va imaginati ca trebuie sa va jucati la toate cele 31 turnee dintr-o luna pentru a avea sanse la castiguri, deoarece acest lucru nu este adevarat. Doar cele mai bune 10 rezultate ale voastre de pe durata unei luni vor conta in clasamentul final. In cele ce urmeaza va vom arata cu exactitate ce aveti de facut pentru a lua parte in aceasta competitie.

  1. In primul rand trebuie sa va deschideti un cont AICI (daca nu aveti deja).
  2. Apoi trebuie sa intrati in sectiunea de poker. Acest lucru se face accesand penultima optiune din meniul din stanga sus.
  3. De aici descarcati programul Paradise Poker, dupa care il instalati. Trebuie sa va logati pe el cu datele contului pe care tocmai l-ati deschis. Dupa ce va alegeti un pseudonim, puteti incepe sa va jucati. Fondurile contului vostru Sportingbet vor fi disponibile automat in Paradise Poker, fara a fi necesar sa transferati fonduri.
  4. In aplicatia Paradise Poker aveti sectiunea “Turnee programate”. Aici veti gasi o lista cu turneele Jumbo Poker disponibile. Alegeti turneul dorit si dati click pe “Inscrieti-va”.

In cele ce urmeaza va vom explica cum se calculeaza clasamentul general. Atunci cand castigati un turneu primiti 500 puncte. Pentru fiecare loc inferior ocupat, primiti cu un punct mai putin. Locul 2 va aduce 499 puncte in timp ce locul 150 va aduce 350 puncte. Deci trebuie sa terminati un turneu pe cel putin locul 500 pentru a intra in puncte. Nu va ingrijorati daca aveti un turneu mai slab, deoarece doar cele mai bune 10 turnee lunare a fiecarui jucator conteaza in clasamentul final. De fiecare data cand atingeti o masa finala, primiti un anumit numar de puncte bonus: 150 puncte bonus pentru locul 1, 140 locul 2, 130 locul 3 si tot asa pana la locul 10 care primeste 60 puncte bonus.

Deci cu doar cativa dolari investiti intr-o luna (deoarece taxele de inscriere sunt foarte mici) puteti castiga o parte din cei 25,000$ pusi in joc!

Dati click AICI pentru a participa si voi in aceasta competitie de poker cu premii lunare totale de 25,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi