25 de ponturi pentru weekend în emisiunea Pariuri fără secrete! Comentarii despre eșecul Stelei și invitat special

Astăzi avem pentru voi o adevărată avalanșă de ponturi la meciurile care se vor disputa în acest weekend: 11 din fotbal, 14 din handbal, unul din tenis și unul din fotbalul american!

Ponturile din handbal sunt date de invitatul nostru special de astăzi, Marius Huțu, expert pariurix.com și jurnalist la Prosport, și cuprind meciul pe care Dinamo îl va juca duminică în Liga Campionilor în deplasarea de la Holstebro (Danemarca). Celelalte sunt din competiția internă, 6 la masculin și 4 la feminin. Trebuie să precizăm că Marius a avut și în această săptămână procentaj maxim la ponturi: 4 din 4!

handbal-masculin-potaissa-turda-dinamo-bucuresti-25.jpg

Pentru ziua de azi, avem trei meciuri din fotbal și unul din tenis. Pe fotbal: Dortmund – Freiburg (Răzvan Codorean), Toulouse – PSG (Laurențiu Gabriel) și Preston – Wigan (George Trandafirescu). Iar pe tenis, un meci din turneul de la Sankt Petersburg, oferit de Marian Cioată: Wawrinka – Troicki.

Sâmbătă, oferta noastră e bazată doar pe partide de fotbal: Las Palmas – Real Madrid, în prezentarea lui Ionuț Angheluță, comentator DigiSport; Swansea – Manchester City, sugerat de expertul nostru pe Anglia, Răzvan Codorean; Aston Villa – Newcastle, oferit de George Trandafirescu; Napoli – Chievo, dat de Dan Ștefănescu, de asemenea comentator DigiSport, și al cincilea, Mainz – Levekusen, analizat de colegul Laurențiu Gabriel.

Duminică avem patru meciuri din fotbal și unul din fotbalul american, pe care le puteți vedea dacă accesați emisiunea mai jos.

Comentăm azi și marea surpriză din Liga 1, victoria CFR-ului pe Arena Națională în fața liderului Steaua – o lecție de fotbal predată de Vasile Miriuță, antrenorul echipei clujene.

rps6798.jpg

La Faza zilei, vă arătăm un video cu mai mulți nebuni frumoși și încercările lor spectaculoase, un video de destindere după studiul cotelor și al ponturilor.

Dacă vreți să continuăm producerea emisiunii, distribuiți-o pe rețelele de socializare. Noi vă mulțumim anticipat și vă dorim mult noroc și alegeri inspirate!

Credit foto: Mircea Roșca, Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi