25% câştiguri în plus la jocul Gonzo's Quest! Ofertă valabilă sâmbătă, 8 noiembrie!

Aveți chef de "păcănele" dar câștigurile oferite sunt prea mici raportate la suma investită? Atunci ar trebui să profitați astăzi de pe urma acestei oferte.

Acest cazino online vă oferă astăzi, 8 noiembrie 2014, câștiguri cu 25% mai mari decât de obicei la jocul de cazino "Gonzo's Quest".

promotie-sambata.png

Cum este acordat bonusul?
Bonusul este de 25% din profitul acumulat de voi la acest joc pe parcursul zilei. Profitul este egal cu diferența dintre suma câștigată și suma pariată. Dacă de exemplu jucați 20 de mâini de 5 euro fiecare și aveți câștiguri totale de 140 de euro, înseamnă că ați făcut un profit de 40 de euro deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 10 euro.

Cum mă calific pentru ofertă?
Pentru a vă califica pentru această ofertă, trebuie să vă jucați minim 20 de mâini în jocul "Gonzo's Quest", accesibil din secțiunea "Casino", categoria "Populare" sau "Sloturi". Sunt luate în considerare doar jocurile din intervalul: 08.11.2014, ora 02:01 - 09.11.2014, ora 01:59

Care este bonusul maxim?
Bonusul maxim pe care îl puteți obține este de 20 de euro. Acesta va fi acordat în maxim 72 de ore de la încheierea promoției. Partea bună este că bonusul nu trebuie rulat, ci poate fi retras în orice moment doriți.

Ce alte beneficii am dacă îmi deschid un cont acum?
În primul rând primești un bonus pentru prima depunere în limita a 1,200RON. Iar dacă ești un client fidel, primești zilnic până la 100 rotiri gratuite la jocuri de cazino, iar săptămânal până la 10 lozuri răzuibile gratuite. Mai mult decât atât, în fiecare zi de luni poți beneficia de bonusuri de reîncărcare.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi