25% câștiguri în plus la jocul Gonzo's Quest! Ofertă valabilă marți, 6 ianuarie 2015!

Acest cazino online vine astăzi cu o promoție interesantă prin care oferă clienților săi câștiguri cu 25% mai mari decât de obicei în jocul Gonzo's Quest.

Oferta este valabilă în intervalul: 06.01.2015, ora 02:01 - 07.01.2015, ora 01:59 doar în jocul precizat mai sus, care poate fi accesat din secțiunea Casino, categoria "Populare" și "Sloturi".

promotie-marti.png

Bonusul este de 25% din profitul acumulat de voi pe durata promoției, în limita a 20 de euro. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să jucați minim 20 de mâini în jocul selectat. Să presupunem că rulați 100 de euro și aveți câștiguri de 140 de euro. Asta înseamnă că ați făcut un profit de 40 de euro, deci sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 10 euro.

Bonusul va fi creditat în cont în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoției. Partea cea mai bună este că acest bonus nu este supus vreunei condiții de rulaj, deci poate fi retras în orice moment. Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.

Dacă vă deschideți un cont acum primiți un bonus pentru prima depunere de până la 1.200RON, dar și posibilitatea de a profita de pe urma unei astfel de promoții în fiecare zi. Suma totală a bonusurilor date pe durata unei luni calendaristice în cadrul promoției "Bonusuri calendar" este de aproximativ 120.000 de euro!

Iar dacă vă jucați cu regularitate la cazinoul recomandat de noi, puteți fi recompensat zilnic cu până la 100 de rotiri gratuite la jocuri de cazino, cu bonusuri de reîncărcare în fiecare zi de luni dar și cu lozuri răzuibile gratuite în fiecare zi de joi și vineri.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi