25% bani înapoi la ruletă live! Ofertă valabilă vineri, 17.10.2014!

Dacă nu v-ați jucat niciodată într-un cazino online live, atunci ziua de vineri 17 Octombrie 2014 este perfectă pentru a vă încerca norocul la ruletă live în compania unui dealer, deoarece acest cazino online vine cu o ofertă foarte interesantă.

Dacă nu prindeți o zi bună, iar la sfârșit sunteți pe minus în loc să fiți pe profit, atunci veți primi 25% din banii pierduți.

ruleta-live.png

Termeni și condiții:

  • Oferta este valabilă pentru toți jucătorii care plasează minim 20 de pariuri la ruletă live în perioada 17.10. ora 02:01 și 18.10. ora 01:59.
  • Bonusul este de 25% din suma pierdută, în limita a 20 de euro. Dacă de exemplu aveți 100 de euro și jucați 20 de mâini cu 5 euro fiecare, iar la final rămâneți cu 60 de euro, înseamnă că aveți pierderi de 40 de euro deci sunteți eligibil pentru un bonus de 10 euro.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoţiei.
  • Bonusul nu este supus vreunei condiţii de rulaj și poate fi retras oricând doriți.

Ce este un cazino online live?
Spre deosebire de jocurile de ruletă accesibile din categoria "Casino" unde jocurile au loc în compania calculatorului (ca la un joc de sloturi), într-un cazino live jocurile voastre sunt cât se poate de reale. Ele au loc într-un cazino real din Letonia în compania unui dealer și pot fi urmărite prin intermediul unui webcam. Practic singura diferență față de cazinourile de cartier este aceea că aici nu sunteți prezent fizic, ci vă urmăriți jocurile de la distanță. Acest cazino este cât se poate de legitim și a avut nevoie de obținerea multor licențe și îndeplinirea multor condiții pentru a putea funcționa legal. Deci vă puteți juca cu încredere, jocurile voastre vor fi cât se poate de corecte. Miza minimă pe care o puteți plasa la ruletă live este de 5RON / pariu.

Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți și un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi