25% bani înapoi la ruletă live! Ofertă valabilă vineri, 14 noiembrie 2014!

Vă plac jocurile de cazino? Ce ziceți dacă ați încerca experiența jocurilor live chiar din fața calculatorului vostru fără a fi necesar să ieșiți din casă?

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe acest site de gambling în secțiunea Casino Live, iar aici veți găsi 11 jocuri diferite și veți fi asistat de una din cele 15 fete drăguțe care lucrează ca dealer. Toate jocurile au loc în timp real și voi puteți urmări desfășurarea lor direct din confortul casei voastre prin intermediul unui webcam.

promotie-vineri-2.png

La jocul de ruletă live avem chiar o promoție interesantă astăzi, 14 noiembrie 2014, prin care veți primi 25% din banii pierduți înapoi în limita a 20 de euro dacă la sfârșitul zilei nu sunteți pe plus.

Oferta este valabilă dacă vă jucați minim 20 de jocuri la ruletă live în perioada: 14.11.2014, ora 02:01 - 15.11.2014, ora 01:59.

Dacă de exemplu vă jucați 20 de jocuri cu 5 euro fiecare și aveți câștiguri de doar 60 de euro, înseamnă că ați fost cu 40 de euro pe minus, deci sunteți eligibil pentru un bonus de 10 euro. Astfel pierderile voastre sunt mai mici decât de obicei. Bineînțeles că puteți prinde o zi norocoasă și să plecați din acest cazino online live cu un profit substanțial, iar atunci nu veți mai avea nevoie de această promoție! Dar întotdeauna este bine să aveți un plan de rezervă, în caz că lucrurile nu merg exact cum v-ați plănuit.
Bonusul va fi creditat pe cont în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că-l puteți retrage oricând.

promotie-vineri.png

Dacă vă deschideți un cont acum beneficiați și de un bonus de până la 1.200RON la jocuri de cazino. Iar astăzi, fiind o zi de vineri, clienții fideli din luna octombrie sunt recompensați cu lozuri răzuibile gratuite. Intrați și voi în secțiunea Promoții - Bonus Club & Premium Club pentru a vedea dacă vă calificați pentru o astfel de ofertă.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi