25% bani inapoi la ruleta live! Oferta valabila joi 11.09.2014!

Iubitorii jocurilor de noroc, si in special cei carora le place sa joace la ruleta, vor fi foarte incantati de oferta pe care acest cazino online ne-o prezinta astazi. Intrati in cazinoul lor live si jucati-va la "Live Roulette" iar daca la sfarsitul zilei sunteti pe minus, primiti inapoi 25% din suma pierduta. 

Exemplu: Rulati suma de 100 de euro, iar daca la final ramaneti doar cu 60 de euro, inseamna ca sunteti pe minus cu suma de 40 de euro. In acel moment sunteti eligibil pentru un bonus de 10 euro.

ruleta-live.png

Termeni si conditii oferta:
- Aceasta oferta este valabila intre: joi ora 02:01 si vineri ora 01:59.
- Trebuie sa plasati cel putin 20 pariuri pentru a putea beneficia de aceasta oferta.
- Suma maxima cu care puteti fi rambursat este de 20 de euro.
- Bonusul va fi acordat pe cont in maxim trei zile de la incheierea ofertei.
- Bonusul nu este supus vreunei conditii de rulaj si poate fi retras in orice moment. 

Daca nu stiti exact cum se joaca la ruleta si vreti sa aflati ce tipuri de ruleta exista, care sunt diferentele intre ele, ce tipuri de pariuri puteti plasa si alte informatii utile, atunci va recomandam sa consultati acest articol

Jocurile au loc intr-un cazinou real situat in Letonia. Acesta este foarte securizat si monitorizat video 24/24. Toate jocurile voastre pot fi urmarite live video prin webcam-uri. Un astfel de cazino este la fel de sigur ca orice cazino de la voi din oras, singura diferenta fiind aceea ca acesta nu este deschis publicului larg iar clientii se pot juca in el doar online. 

Daca va deschideti un cont acum primiti un bonus fara depozit de 20 RON si un bonus de pana la 400 RON la prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi