25% bani inapoi la Live Blackjack! Oferta valabila doar 24 ore!

Aveti chef de un joc live in compania unui dealer dar nu prea va vine sa iesiti din casa? Sau la cazinoul de pe strada voastra pur si simplu nu puteti castiga suficient? Astazi acest casino online vine cu solutia perfecta. Daca va jucati blackjack in cazinoul lor live, iar la sfarsitul zilei sunteti pe minus, atunci primiti 25% din banii pierduti inapoi.

Promotie live blackjack

De exemplu, sa presupunem ca mizati 100 euro si nu aveti suficient noroc, iar la final ramaneti doar cu 60 euro. Din cei 40 euro pierduti, primiti 10 euro inapoi sub forma de bonus. Bonusul va fi creditat in maxim trei zile de la terminarea promotiei, iar partea buna este aceea ca puteti sa-l retrageti in orice moment fara a fi necesar sa-l rulati!

Aceasta este o promotie foarte buna, pentru ca daca nu sunteti norocosi astazi primiti o parte din pierderi inapoi, lucru de care nu ati putea beneficia la un cazinou din oras. Mai mult decat atat, cazinourile online au un payout mai mare decat cele de cartier. Totusi trebuie sa va grabiti fiindca aceasta oferta este valabila doar astazi, 22 august 2014, pana la miezul noptii.

Suma maxima pe care o puteti primi prin intermediul acestei oferte este de 50 Euro, si trebuie sa va jucati minim 20 jocuri pentru a va califica pentru aceasta promotie. 

Jucati acum live blackjack!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi