25% bani înapoi la Blackjack Live! Ofertă valabilă marți 30 septembrie 2014!

Cazinourile live de pe internet au reușit să câștige tot mai mult teren în ultimii ani în detrimentul cazinourilor offline din orașe, unde trebuie să ne deplasăm pentru a juca. Acest lucru n-ar trebui să ne mire prea tare, deoarece online câștigurile sunt de obicei mai mari, beneficiem de bonusuri și promoții, nu trebuie să mai ieșim din casă pentru a juca și avem acces și la jocuri care sunt prezente în foarte puține cazinouri de cartier.

Un astfel de exemplu este jocul de blackjack, care îl putem juca în compania unui dealer doar în cazinourile mari din țară. Majoritatea cazinourilor nu oferă însă astfel de jocuri.

La acest cazino online vă puteți juca însă 24/24 blackjack live în compania unui dealer, iar dacă vă decideți să vă încercați norocul astăzi beneficiați și de o ofertă foarte atractivă: rambursarea a 25% din banii pierduți în cazul în care sunteți pe minus la finalul zilei. Această ofertă este valabilă doar astăzi, 30 Septembrie 2014.

blackjack-live.png

Termenii și condițiile ofertei

  • Promoţia se desfășoară în perioada: 30.09.2014, ora 02:01 - 01.10.2014, ora 01:59.
  • Bonusul este de 25% din valoarea sumei pierdute la Blackjack Live în această perioadă.
  • Dacă sunteţi pe plus la finalul zilei nu veţi mai primi niciun bonus, dar vă veţi putea bucura de câștigurile obţinute
  • Bonusul va fi acordat în cont în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoţiei.
  • Bonusul nu este supus niciunei condiţii de rulaj și poate fi retras în orice moment.
  • Pentru a fi eligibil pentru această promoţie trebuie sa plasaţi minim 20 de pariuri.
  • Suma maximă pe care o puteţi primi ca bonus este de 20 de euro.

Dacă vă deschideți un cont nou acum beneficiați de un bonus de 20RON fără a fi necesar să depuneți vreun ban, iar la primul depozit efectuat puteți încasa și un bonus de 400RON! Clienții care rulează sume mari de bani și depun mai mult de 2,000RON vor primi bonusuri personalizate în funcție de preferințele acestora.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi