2,4 milioane români au apelat la jocurile de noroc în ultimul an. Păcănelele, principala "îndeletnicire"

GfK SE, al patrulea cel mai mare institut de cercetare din lume, a efectuat de curând un studiu despre industria gamblingului din România. Iar datele specialiştilor germani au scos la iveală date extrem de interesante.

Potrivit cercetătorilor GfK, citaţi de romania-insider.com, aproape 2,4 milioane de români şi-au încercat cel puţin o dată norocul (în ultimele 12 luni) la produsele oferite de Loteria Română. (foto: adevarul.ro)

Dintre aceştia, 15% fac parte din categoria de populaţie cu vârste de peste 18 ani. Totodată, stiudiul a arătat că 24% din locuitorii Bucureștiului au jucat cel puțin o dată în ultimul an - ceea ce reprezintă cel mai mare procent comparativ cu toate celelalte provincii ale ţării. În acest clasament urmează Regiunea Ardealului (17%) și Regiunea Dobrogei (16%). 

Aşa cum era de aşteptat, păcănelele (foto: profit.ro) reprezintă principala "îndeletnicire" a românilor amatori de jocuri de noroc.

Joacă acum la păcănele online cu cel mai mare bonus din România - până la 2.000RON!

Curios e faptul că reprezentanţii ROMSLOT au dezvăluit că numărul proprietarilor sau operatorilor de astfel de terminale a cunoscut o scădere în ultimii trei ani. Iar unul dintre motive ar fi anumite incoerenţe, lipsa de formulări explicite şi ambiguitatea existentă în reglementările în vigoare pentru jocurile de noroc. 

Mirabela Dauer, pasionată de jocurile de noroc 

Cunoscuta cântăreaţă de muzică uşoară (foto: a1.ro) a dezvăluit într-un interviu pentru emisiunea online "De vorbă cu Iulia Zgripcea” că este o pasionată a jocurilor de noroc. Mirabela (70 de ani) nu merge, însă, în locaţiile din Bucureşti, ci preferă să "presteze" departe de ochii lumii. 

America este locul ideal unde Mirabela Dauer îşi încearcă norocul ori de câte ori se află în turneu peste Ocean. (foto: casino.org)

"Mă duc la Las Vegas şi joc, şi-mi place foarte tare. Sunt două hoteluri pe care eu le iubesc foarte tare acolo, şi stau ori la unul, ori la altul – ţin de aceeaşi firmă. Când stau acolo mă simt o divă, pentru că hotelul este foarte frumos, foarte curat, foarte elegant. Este superb! Eu ador Vegasul! Am câteva oraşe din America pe care le ador: New Yorkul, Vegasul, cele mai aglomerate, cele mai zăpăcite..Alea le iubesc eu!”", a dezvăluit cântăreaţa. 

JOACĂ ACUM BLACKJACK ȘI RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi