24 de jucători de baschet din Rusia au fost suspendați pentru că au jucat la pariuri!

Numărul de cazuri în care jucătorii de fotbal, baschet, hochei sau din alte sporturi sunt prinși jucând la pariuri sportive și care chiar pariază împotriva propriilor lor echipe este din ce în ce mai mare, astfel încât am ajuns aproape săptămânal să auzim de câte un caz de acest gen.

russia.JPG

Cel mai recent exemplu vine din Rusia, acolo unde Federația de Baschet a suspendat 24 de jucători pentru că aceștia au fost implicați în activități ilegale de gambling. ESPN ne anunță că cei 24 sunt acuzați că ar fi jucat la pariuri sportive deși acest lucru este interzis de către regulamentele interne. Mai îngrijorător de atât este faptul că unii dintre aceștia chiar au plasat pariuri pe meciuri în care erau implicate propriile lor echipe, deci este posibil să fie vorba chiar și despre eventuale ”blaturi” pentru pariuri.

Nu au fost făcute însă publice mai multe informații despre acest aspect deoarece Federația Rusă a preferat să dea presei cât mai puține detalii posibil. De aceea nu se cunosc acuzele exacte aduse fiecărui jucător în parte. Ce se știe este că toți cei 24 de baschetbaliști activează la echipe din liga secundă rusă, și că toți au primit suspendări cuprinse între 6 luni și 3 ani în funcție de gravitatea faptelor. Se pare că unii dintre ei au primit pedepse reduse deoarece au recunoscut faptele de care au fost acuzați.

De când Andrei Kirilenko a devenit președintele Federației Ruse de Baschet, acesta a lansat o adevărată campanie anticorupție prin care încearcă să depisteze toate lucrurile necurate care au loc în campionatele interne de baschet, motiv pentru care jucătorii au început să fie luați la purificat pentru activități ilegale la pariuri și nu numai. De aceea nu este exclus să mai auzim de știri precum aceasta în viitorul apropiat. Kirilenko a fost jucător în NBA timp de 13 sezoane, el jucând inclusiv la echipe precum Utah Jazz sau Brooklyn Nets. 

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi