20RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în Tottenham vs Real Madrid!

După 1:1 în tur, Tottenham și Real Madrid se întâlnesc din nou, de data aceasta pe Wembley Stadium din Londra. Partida are loc în această seară cu începere de la ora 21:45 și contează pentru etapa a 4-a din grupa H Champions League. Această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte interesantă prin care poți pune mâna pe un FREEBET de până la 80RON. Mai jos îți voi arăta exact ce ai de făcut.

Pariază pe Tottenham vs Real Madrid și încasează un FREEBET de până la 80RON!


În ce constă promoția?

Pariază înainte de începutul meciului minim 80 RON pe victoria lui Tottenham, sau victoria lui Real Madrid, și vei fi recompensat cu 20 RON FREEBET pentru fiecare gol marcat de echipa pe care ai pariat, în limita a 80 RON! Nici nu are importanță dacă pariul de calificare este câștigător sau nu! Pariază acum!


Termeni și condiții

  • Miza minimă care se califică la această promoție este de 80 RON.
  • Pariul de calificare trebuie să fie de tipul 1X2 - Victorie Tottenham sau Victorie Real Madrid.
  • Se va lua în considerare doar primul pariu simplu plasat pe unul din cele două pronosticuri care se califică la această promoție (pariurile pe rezultat de egalitate – X - nu se vor lua în considerare).
  • FREEBET-ul va fi acordat în termen de 48 de ore de la încheierea meciului și este valabil timp de 7 zile de la creditare. Acesta poate fi folosit pe orice pariu, fără restricții de cote. Eventualul câștig va fi disponibil ca și fonduri CASH, fără alte condiții atașate. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST ARTICOL.

Accesează avancronica partidei Tottenham vs Real Madrid!

Pariază pe Tottenham vs Real Madrid și încasează un FREEBET de până la 80RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!