20RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în Real Madrid vs Borussia Dortmund!

20ron-gol.png

Real Madrid și Borussia Dortmund se luptă în această seară pentru supremația în grupa F a Ligii Campionilor; oaspeții sunt lideri cu 13 puncte, dar ”galacticii” au și ei 11 puncte, ceea ce înseamnă că un succes îi va propulsa pe primul loc. Ne așteaptă o partidă foarte interesantă, iar Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție pe măsură. 

Plasează un pariu single pre-meci (opțiunea 1x2) sau live (orice tip de pariu) de minim 50RON pe partida Real Madrid vs Borussia Dortmund, iar dacă acesta este pierzător vei primi 20RON FREEBET pentru fiecare gol înscris. 

Exemplu: Dacă am fi avut o asemenea promoție la ultimul meci din UCL al celor de la Dortmund (8:4 cu Legia), atunci am fi încasat un freebet de 240RON!

Pariază chiar acum pe Real Madrid vs Borussia Dortmund și profită de această ofertă!

 

Cum iau parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ai unul, te poți înregistra acum.
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”20 RON fiecare GOL - Real vs. Dortmund” și apasă pe butonul ”Înscriere
  • Plasează un pariu conform indicațiilor de mai sus.Informații despre FREEBET

Întregul bonus va fi creditat sub forma unui singur freebet. Dacă de exemplu se marchează 3 goluri vei primi un pariu gratuit de 60RON. Acesta va fi creditat în maxim 48 de ore de la terminarea partidei și trebuie folosit pe o cotă de minim 2.00. Dacă pariul este câștigător vei păstra doar profitul, nu și miza. Suma rezultată nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Mai multe detalii despre ce este un FREEBET găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi