205 mii dolari pe zi la poker, 75 milioane în ultimul an! Cine deține recordul

Sloturile de poker sunt la mare căutare în Australia. Un raport al autorităților a arătat faptul că numai locuitorii din Knox (un oraș în apropiere de Melbourne) cheltuie 205.000 dolari pe zi la așa numitele ”pokies”! Același studiu a dezvăluit că operatorii de jocuri de noroc din orașul de 180 000 locuitori au obținut venituri în anul financiar 2016-2017 de 75 milioane de dolari. O creștere de 1,2 milioane dolari față de încasările din anul precedent. 

Totodată, locuitorii din Knox au înregistrat cele mai mari pierderi dintre toate orașele Provinciei Victoria - 134 milioane dolari în perioada 2016-2017. Luptător înverșunat împotriva sloturilor de poker, Tim Costello (Alianța pentru reforma jocurilor de noroc) a declarat că locațiile din Knox "sug" banii comunității.

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

El a cerut clubului Richmond să-și retragă cele 97 de ”pokies” din locațiile administrate și care au ”înghițit” 5,4 milioane de dolari de la rezidenții din Knox. Pe de altă parte, Consiliul local a refuzat cererea unui club pentru instalarea a încă 10 sloturi de poker, dar decizia a fost anulată de un tribunal civil. 

Municipalitatea și-a manifestat public interesul pentru noi măsuri care să limiteze pe cât posibil impactul ”mașinăriilor” asupra populației, implicându-se în programele Alianței pentru Reforma jocurilor de noroc. ”Vom susține și vom finanța orice campanie îndreptată împotriva operatorilor care doresc extinderea afacerii. Cât timp vor exista probleme legate de această activitate, ne vom face constant simțită prezența”, a anunțat cosilierul local Janine Brown.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi