2018 începe în forță: Tesla S, jackpotul din ianuarie de pe CoinPoker

CoinPoker este cea mai nouă cameră de poker online apărută pe piața internațională. Conceptul se bazează pe tehnologia blockchain și vine cu o ofertă menită să atragă milioane de jucători din întreaga lume la mese. Pentru prima dată, se intră în joc folosind criptomoneda CoinPoker. Iar pentru ca acest concept să prindă foarte repede, proprietarii camerei pun la bătaie un jackpot imens - un autoturism Tesla S! (foto: ro.pokernews.com)
 
"Din moment ce în proiectul nostru este vorba despre tehnologie de ultima generație, ne-am gândit să inițiem acest concept cu ceva deosebit. Și așa ne-am gândit că el mai potrivit ar fi o Tesla S”, a declarat un reprezentat al CoinPoker. Marele eveniment va avea loc la sfârșitul acestei luni, dar doritorii se pot pregăti din vreme ca să dea lovitura - prin turneele de calificare de pe site, până pe 25 ianuarie. Iar variantele de calificare în turneul principal sunt de mai multe feluri. 
  
Buy-inul la ”Tesla Main Event” este de 3.000 CHP-criptomoneda CoinPoker. Dar sunt și alte metode mai ieftine de a intra în luptă pentru super-mașină. Deja pe CoinPoker rulează zilnic două mini-turnee cu 5 locuri garantate pentru Main Event. Iar intrarea în acești sateliți se face în schimbul a 300 CHP. Cine nu dispune de aceste monede are la dispoziție turnee freeroll.
Turneele rulează din 30 în 30 de minute, ceea ce înseamnă că zilnic sunt 48 de ocazii în care jucătorii pot câștiga monedele CHP, care asigură accesul în turnee mai scumpe. Cei mai prevăzători și-au procurat criptomonedele în perioada pre-ICO, atunci când tot stocul s-a vândut în 4 zile. Alți jucători au primit CHP în diferitele evenimente gratuite ce au avut loc pe CoinPoker. Dar cea mai la îndemână variantă pentru procurarea CHP gratuit este de a lua parte la turneele freeroll de pe site.
 
"Suntem super-încântați că am vândut stocul de Pre-Inițial Coin Offering (Pre-ICO) în doar câteva zile. Am spus atunci că 15% din suma colectată va fi oferită jucătorilor și suntem bucuroși să va spunem că vom începe mai curând decât ne așteptăm" a declarat un reprezentant al CoinPoker pentru PokerNews. 

Ca urmare a succesului din campania pre-ICO din noiembrie, este de așteptat ca moneda CHP să crească rapid în valoare după ce campania ICO se va lansa. Totul este plănuit să se întâmple cu câteva zile înainte de ”Tesla Main Event”, iar ca să nu ratați această ocazie ar fi bine să consultați din când în când anunțurile de pe site. În cazul în care doriți să vă faceți un cont, puteți face acest lucru aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi