200RON CASHBACK pe Supercupa Europei dacă Ronaldo marchează!

Real Madrid și Manchester United se întâlnesc în această seară cu începere de la ora 21:45 la Skopje în Supercupa Europei.  Cu ocazia acestei partide, această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte tare valabilă pentru toți clienții (atât cei noi, cât și cei actuali). Plasează un pariu pre-meci sau live de cotă 1.50+ pe o miză de minim 50RON, iar dacă acesta este pierzător ești rambursat integral sub formă de bonus în limita a 200RON cu condiția ca Ronaldo să marcheze oricând în timpul regulamentar! 

Pariază pe Real Madrid vs Manchester United! Dacă pariul este pierzător, ești rambursat în limita a 200RON cu condiția ca Ronaldo să marcheze!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

  1. Accesează contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
  2. Accesează secțiunea Promoții - 200RON Ronaldo te asigură, și apasă butonul Înscriere.
  3. Plasează un pariu pre-meci sau live de cotă minim 1.50 și miză de cel puțin 50RON pe Supercupa Europei (orice opțiune de pariere).

Dacă pariul este pierzător, ești rambursat integral sub formă de bonus în limita a 200RON dacă Ronaldo marchează oricând în timpul regulamentar de joc. Doar primul pariu eligibil va fi luat în considerare pentru această promoție. În cazul în care Ronaldo nu va intra pe teren, jucătorii vor primi banii înapoi dacă Real Madrid înscrie în prima repriză a partidei.Eventualul bonus este creditat în maxim 48 de ore de la încheierea promoției și trebuie rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ în termen de maxim 7 zile de la creditare.  

Pariază chiar acum pe Supercupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United!


Cotă 10.00 pentru over 1.5 goluri sau dublul mizei înapoi!

Aceeași casă de pariuri online are și o promoție suplimentară destinată doar clienților noi: cotă 10.00 pentru over 1.5 goluri în Supercupa Europei, sau dublul mizei înapoi! Regulamentul ofertei poate fi găsit AICI.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi