Până la 200RON Cashback pe Europa League!

Astăzi are loc manșa secundă din cadrul primului tur Europa League, sezonul 2017 / 2018. Ne așteaptă nu mai puțin de 48 de meciuri, și chiar dacă de majoritatea echipelor poate ai auzit doar vag sau deloc, sunt convins că cu un pic de documentare poți găsi fără probleme pe ce să pariezi. Mai ales că sunt implicate și câteva echipe mai cunoscute precum AEL Limassol, Maccabi Tel Aviv, Lech Poznan, Slovan Bratislava, Dinamo Minsk, Altach, Levski Sofia, dar și altele.

Această casă de pariuri online vine cu o ofertă foarte atractivă pentru meciurile de astăzi prin care oferă până la 200RON Cashback pe pariurile pierzătoare! Poți profita de această ofertă pe unul, sau mai multe meciuri (la alegere) și poți juca orice opțiuni de pariere dorești, iar din aceste motive și nu numai promoția nu ar trebui ratată. Vezi mai jos exact despre ce este vorba.

Pariază pe meciurile preferate din Europa League, și vei beneficia de CASHBACK de până la 200RON la pariurile pierzătoare!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

  1. Accesează contul tău de pariuri la această casă de pariuri online. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea Promoții 200RON Cashback Europa League și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  3. Joacă pariuri single de minimum 50RON pe meciurile dorite din Europa League de joi 6 iulie 2017. Poți paria pe oricâte partide dorești, dar trebuie să fie meciuri distincte. De asemenea,  sunt acceptate atât pariuri pre-meci cât și live, pe orice opțiune de pariere, dar pe cote minime de 1.50. Pariurile tale vor fi asigurate în limita a 200RON. 

Exemplu: Ai pariat câte 50RON pe 7 meciuri diferite din Europa League. Ai câștigat 3 pariuri și ai pierdut 4. Pe lângă câștigurile acumulate din cele 3 pariuri, beneficiezi și de rambursare de 200RON pentru cele 4 pariuri pierzătoare.

Rambursarea este acordată sub formă de bonus în maxim 48 de ore de la terminarea promoției. Bonusul este valabil timp de 7 zile de la acorare și trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras. 

Pariază pe meciurile preferate din Europa League, și vei beneficia de CASHBACK de până la 200RON la pariurile pierzătoare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi