Ofertă Netbet: 100RON CASHBACK la finala Roland Garros dintre Wawrinka și Nadal!

Astăzi are loc finala masculină de la Roland Garros dintre Wawrinka și Nadal, cei doi urmând să se întâlnească pe terenul Philippe-Chatrier începând cu ora 16:00. 

Dacă vrei să pariezi pe finală, atunci recomand să o faci la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016). Și asta pentru că poți beneficia de o rambursare de 100RON în cazul în care pariul tău este pierzător. Profită de această oportunitate pentru că nu este rău să ai o plasă de siguranță! Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali. 

Oferta era destinată inițial și pentru finala feminină, motiv pentru care puteai beneficia de o rambursare totală de 200RON (câte 100RON pe fiecare meci). Dar aceasta a trecut, așa că ne concentrăm doar pe meciul dintre Wawrinka și Nadal. Dar am precizat acest aspect ca să știi, în cazul în care ai beneficiat deja de promoție pe meciul Simonei Halep.

PARIAZĂ PE FINALA MASCULINĂ ROLAND GARROS!CASHBACK DE 100RON!


CUM PARTICIP LA ACEASTĂ OFERTĂ?

  1. Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum
  2. Accesează secțiunea Promoții -> 200 RON - Finalele Roland Garros, și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează un pariu pre-meci sau live cu o singură selecție pe finala masculină Roland Garros. Cotă minimă 1.50. 
  4. În cazul primului pariu pierzător vei primi o rambursare de maxim 100RON. Asta înseamnă un total de maxim 200RON cumulat dacă ai beneficiat de pe urma ofertei și ieri.


Ce trebuie să mai știu?

Rambursarea va fi acordată în maxim 48 de ore de la încheierea promoției. Banii trebuiesc rulați de 6 ori pe cote de minim 1.60 în maxim 7 zile din momentul acordării. Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de pariere.

PARIAZĂ PE FINALA MASCULINĂ ROLAND GARROS!CASHBACK DE 100RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!