20€ gratis pentru a juca poker online!

La această cameră de poker online beneficiezi de 20€. Nu trebuie să faci mare lucru pentru a-l obţine. Mai întâi deschide cont accesând acest link, apoi efectuează un depozit de cel puţin 13€ folosind codul FREE20.

Odată urmaţi cei doi paşi vei primi 10€, iar după şapte zile de la efectuarea depozitului vei mai primi alţi 10€. Dacă se efectuează o retragere înainte ca a doua tranşă din bonus să fie credittă atunci aceasta nu va mai fi oferită!

netbet-poker-bonus.JPG

Dar asta nu-i tot! La efectuarea primului depozit vei beneficia de un bonus de 200% din valoarea sumei depozitate până la cel mult 1.500€. Pentru a lua bonusul maxim trebuie să depui minim 750$.

Şi dacă încă nu te-am convins să dai click aici şi să te înregistrezi îţi mai spun că pe lângă cele două bonusuri de mai sus vei beneficia de 3 intrări exclusive la turnee freeroll "VIP Instant Win" şi alte două întrări exclusive la turnee freeroll "Weekly Final". Turneele VIP Instant Win au loc zilnic la orele (GMT) 00:00, 01:00, 14:00 şi 22:30 şi fiecare are premii de 25€. Cele două intrări la "Weekly Final" îţi permit să te lupţi în două duminici, de la ora 20:00 GMT, pentru o parte din premiile de câte 250€ oferite la fiecare turneu în parte.

Deschide cont acum şi vei primi 20€ gratis!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi