20 Free Spins la STARBURST în cazinoul online Betano

Cazinoul online Betano (deschide cont acum) vine cu multe promoții atractive pentru clienții săi, una din ele fiind ”20 Free Spins la Starburst”, ofertă prin care poți primi zilnic 20 de rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst.

 

Cum pot primi cele 20 de free spins?

Tot ce trebuie să faci este să depui 100 RON, să-i convertești în jetoane și apoi să joci minim 100 de runde în orice slot video dorești. Pe site-ul Betano sunt oferite 101 de sloturi diferite, deci cu siguranță vei găsi unul pe gustul tău. A doua zi trebuie să intri în jocul Starburst după ora 14:00, moment în care vei vedea că ți-au fost acordate 20 de rotiri gratuite.

 

Cum pot debloca bonusul acumulat?

Banii câștigați din urma celor 20 de rotiri gratuite trebuie rulați de 35 de ori în maxim 30 de zile înainte de a putea fi retrași. Dacă de excemplu ai câștigat 20 RON, atunci trebuie să rulezi 700 RON. Condițiile de rulaj pot părea un pic dificile la prima vedere, dar dacă te lovește norocul atunci vei vedea că nu mai sunt atât de imposibile. Spun asta pentru că Starburst este genul de joc unde poți primi mâini extrem de profitabile. Gândește-te că o singură rotire îți poate aduce până la 50.000 de fise, iar asta spune multe.

starburst.png

Eu când joc acest joc aștept cu nerăbdare să se activeze funcția ”Starburst Wild” pentru că simbolurile Wild se extind pe întreaga rolă și primesc o reînvârtire unde acestea sunt păstrate. Pot primi până la 3 reînvârtiri la o singură mână, moment în care rolele 2, 3 și 4 vor fi pline cu wild-uri, iar acest lucru înseamnă implicit câștiguri consistente.

Pe lângă cele 20 de free spins în Starburst, în cazinoul Betano poți primi un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 500 RON, dar și un bonus de reîncărcare de 50% în limita a 250 RON în fiecare lună!

Joacă acum păcănele online la Betano!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi