2 miliarde dolari se spală anual în pariuri în țara lui Usain Bolt!

Industria pariurilor și a jocurilor de noroc ilegale începe să primească în ultima vreme lovituri importante. De curând, și autoritățile din Jamaica au luat act de pericolul reprezentat de această activitate pentru societate. Astfel, Guvernul a demarat un amplu proces de reglementare în privința jocurilor de noroc.

Inițiatorul acestui proiect este Audley Shaw - ministrul Finanțelor și Serviciilor Publice din Jamaica, bun prieten cu cel mai rapid om din lume, Usain Bolt. (foto: facebook.com/pg/usainbolt). Oficialul a declarat că a demarat deja discuțiile cu o serie de investitori importanți de pe piața mondială, dispuși să dea o mână de ajutor pentru legalizarea jocurilor de noroc pe internet. 

"Începând cu anul trecut, Comisia de Licențiere s-a întâlnit cu doi mari operatori internaționali, care și-au exprimat interesul pentru dezvoltarea afacerii în Haiti, Republica Dominicană și Jamaica. Ca urmare a acestor discuții, suntem optimiști în ceea ce privește creșterea interesului în sectorul jocurilor de noroc legale”, a declarat Audley Shaw.

Înainte de formularea noilor reglementări, Comisia pentru pariuri, jocuri de noroc și loterie din Jamaica a făcut front comun cu Ministerul Finanțelor căruia i-a furnizat toate datele necesare pentru acest proiect. "Acesta este un pas important în lupta împotriva jocurilor ilegale. Trebuie să fim foarte atenți, să avem ochi și urechi și să oferim informații în timp util pentru ca autoritățile să acționeze rapid”, a mai spus ministrul Finanțelor din Jamaica. 

VEZI TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX! 

Potrivit unui raport al autorităților jamaicane, prin intermediul jocurilor de noroc ilegale se ”spală”, în fiecare an, aproximativ 2 miliarde de dolari!! O mare parte din acești bani e folosită pentru finanțarea organizațiilor criminale. ”Împreună trebuie să eliminăm acest fenomen! Aceste organizații mafiote secătuiesc guvernele de venituri și micșorează la minim activitatea operatorilor legali care sunt forțați, astfel, să învestească sume importante pentru a-și consolida afacerea”, a fost discursul lui Audley Shaw.

În vârstă de 65 de ani, ministrul Finanțelor din Jamica este un reputat politician, fiind cunoscut pentru activitatea sa din trecut în cadrul Ministerului de Externe. Pentru întreaga lui activitate, Shaw a primit în 2013 Ordinul pentru Merite Deosebite în Grad de Comandant - cea mai înaltă distincție oferită de statul jamaican. Mare iubitor de fotbal, Shaw este și un apropiat al fostului președinte FIFA Sepp Blatter. (foto: tallawahmagazine.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi