2 în 1: viol și furt la o sală de jocuri de noroc! Scenele XXX, surprinse de camerele de supraveghere

Scenele demne de filmele pentru adulți s-au derulat într-o sală de jocuri din Bandar Kinrara, în India. Poliția din regiunea Puchong s-a autosesizat după ce filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare. Doi bărbați au pătruns într-o sală de jocuri ilegală (așa cum au anunțat anchetatorii) cu intenția de a o jefui pe casiera care se afla înăuntru.

Și-au dus la îndeplinire planul și au rupt-o apoi la fugă. Au revenit însă în scurt timp, pentru restul petrecerii...După ce și-au spus că n-ar fi rea și o partidă de sex, au trecut la fapte. Au dus-o pe femeie în toaletă și au întreținut pe rând cu aceasta raporturi sexuale, fără ca ei să-și dea seama că totul se înregistrează pe camerele de supraveghere. 

Videoclipul de patru minute s-a răspândit cu repeziciune pe rețelele de socializare și le-a determinat pe autorități să treacă la acțiune. Poliția, care scotocește acum peste tot în căutarea infractorilor, a dat publicității un comunicat în care face apel la populație să nu mai răspândească clipul video pe net până ce ancheta nu se termină. De asemenea, polițiștii le-au solicitat victimei și proprietarului sălii de jocuri de noroc să vină la secție și să ajute la investigații.

Sursa/http://www.thestar.com.my/news/nation/2017/05/13/viral-video-rape-and-robbery/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii