Agentia de pariuri 1X2 Bet Cafe Arena

Afla tot ce trebuie sa stii despre agentia de pariuri stradale 1X2 Bet Cafe Arena! Afla cate sucursale proprii detine, ce bonusuri sunt oferite, si multe alte lucruri interesante!


Numar de agentii stradale

Aceasta a sosit pe piata din Romania cu o alta optiune de a atrage clientii in agentiile sale. Cu un inceput timid, cu doar cateva agentii in Romania, cei de la 1x2 Bet Cafe Arena au inceput sa isi extinda afacerea in mai toate orasele importante ale tarii, ajungand la 195 de agentii deschise in 69 de localitati ale tarii, in Bucuresti existand 78 de agentii ale celor de la Bet Cafe Arena. Chiar daca initial lumea ii privea cu o oarecare doza de neincredere, dat fiind faptul ca, cotele nu sunt chiar cele mai mari de pe piata, cei de la Bet Cafe Arena compenseaza cu cel mai bun de suport clienti si cele mai bune bonusuri existente pe piata.


Arena Bonus

Privind aceste bonusuri, cei de la 1x2 Bet Café Arena si-au facut cei mai multi client. Spre exemplu, “ Arena Bonus “ . Acest bonus presupune o marire a castigului eventual de pe bilet in functie de totalul evenimentelor de pe tichet. Acest bonus este valabil doar daca veti paria pe cote de la 1.20 in sus. Orice cota sub 1.20 atrage anularea bonusului. Spre exemplu, in cazul in care avem 10 evenimente pe bilet, toate castigate, vom avea un castig cu 25 % mai mare. La o suma de 100 de lei castigate, vom castiga in plus 25 de lei.

CLICK AICI pentru a descoperi cele mai bune bonusuri la pariuri

arena-bonus.png

 

Triple Chance și alte promoții

Ofertele precum “Lucky 7“ sau “ Triple Chance “ au facut ca cei de la Bet Café sa castige tot mai multi client. “Lucky 7“ este un joc care presupune pronosticarea a 7 meciuri, toate cu scor correct. In eventualitatea in care veti pronostica toate meciurile correct, veti castiga 100 000 lei cu doar 1 leu mizat. In cazul in care veti pronostica 4 scoruri corecte castigatoare, veti primi 100 de lei; in cazul in care veti pronostica 5 scoruri corecte castigatoare, veti primi 1000 de lei, iar in cazul in care veti pronostica 6 scoruri corecte, veti primi 10 000 de lei.

Toate acestea cu doar 1 leu mizat ! In ceea ce priveste “ Triple Chance“ , este un bonus care se adreseaza jucatorilor care mizeaza multe pronosticuri pe bilet. Pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta, trebuie sa mizati minim 10 evenimente pe bilet, toate cu cota minima de 1.20. Puteti miza pe orice tip de pronostic din oferta celor de la 1x2 Bet Cafe Arena. Astfel, in eventualitatea in care aveti 16 meciuri pe bilet si ati pierdut un meci, cei de la 1x2 Bet Cafe Arena iti vor returna 10 % din castigul eventual pe bilet.
 

Afla tot ce trebuie sa stii despre promotia Triple Chance: https://pariurix.com/promotia-triple-chance-de-la-betcafe-arena-va-mareste-castigurile.html

triple-chance.png

 

Daca ai pierdut doua meciuri pe bilet, agentia iti va returna 2 % din eventualul castig inscris pe bilet. Daca aveti intre 10-15 meciuri pe bilet, veti primi o parte din castig ( 10 % )  doar daca aveti o selectie pierduta, in timp ce daca aveti intre 15-18 pronosticuri pe bilet, veti primi 12 % in eventualitatea in care aveti 1 selectie pierduta, 2 % fiind procentul ce vi se va cuveni dvs in eventualitatea in care veti avea doua selectii pierdute pe bilet.


Servicii oferite

Pe langa aceste oferte, agentia dispune si de o oferta extrem de variata in ceea ce priveste jocul de loto, avand oportunitatea de a miza pe cele mai importante loterii internationale ( Austria, Spania, Italia, Polonia, UK, Washington, Florida Fantasy, Ungaria, Turcia, Slovacia, Singapore, Quebec, Irlanda si multe, multe altele).

 

Miză minimă și ofertă sportivă 

Miza minima impusa de cei de la 1x2 Bet Cafe Arena este de doar 1 leu. Bet Cafe Arena a castigat in ochii clientilor care mizeaza offline, pentru seriozitatea de care au dat dovada. Pe langa ofertele expuse mai sus, 1x2 Bet Cafe Arena este singura agentie de cartier care ofera si un serviciu live , oferind sansa clientilor sa parieze live in timpul meciurilor. Desi oferta nu este tocmai variata, oferind oportunitati de a miza doar pe “ Castigator , Over / Under 2,5 , primul corner, numarul total de cornere “ , multi client vad in asta o alta oportunitate de a paria. Ca si agentie de “ cartier “ , agentie offline, sunt singurii care ofera mese plus  scaune pentru potentialii clienti, care pot sa consumei bauturi alcoolice si non-alcoolice, pe durata unui meci, sau pe durata “ construirii “ unui nou bilet.

PariuriX îti arată tot ce trebuie sa știi despre agentia de pariuri 1X2 Bet Cafe Arena

 

Verificarea rezultatelor

In ceea ce privesc rezultatele, ele pot fi gasite pe site-ul oficial, pagina rezultate 1x2 bet vafe arena. Aici veti putea urmari toate optiunile castigatoare ale meciurilor terminate de cateva minute. Totodata, aici puteti gasi si rezultate anterioare  in cazul in care nu le-ati putut urmari pe serviciile de livescore. De asemenea, aceleasi rezultate pot fi verificate si direct, in agentie, acolo unde stafful celor de la 1x2 bet cafe arena va va ajuta cu cea mai mare caldura.

 

Agentiile de pariuri online raman mai bune

Totusi, casele de pariuri offline precum “ 1x2 bet cafe arena “ pierd tot mai mult teren in lupta cu agentiile online prezente pe piata. Pariurile sportive efectuate pe internet prezinta mai multe avantaje; daca primul este acela ca nu depinzi de programul agentiei, taxa de 5 % perceputa de agentiile offline in momentul in care pui biletul, este eliminata.

In plus, faptul ca poti avea cont la mai multe agentii un cont, si poti paria pe evenimentul respectiv pe diferite cote, un lucru extrem de important este “ bonusul de bun venit “ care atrage tot mai multi client pe piata pariurilor online. Va invitam sa cititi mai multe despre casele de pariuri online pe cel mai bun site de pariuri sportive din Romania, unde vei gasi toate informatiile necesare despre acest  fenomen care ia amploare, acesta fiind piata tot mai mare a pariurilor online.


Te-ar mai putea interesa si:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi