19-25 ianuarie 2015: o săptămână în care poți câștiga premii fabuloase! Vezi aici detalii!

Sportingbet (deschide un cont acum) este un bookmaker cunoscut în România care în ultimele luni ne-a obișnuit cu multe concursuri și promoții atractive, dar oferta din această săptămână este fără îndoială cea mai interesantă și generoasă de până acum, astfel încât nu puteți pierde oportunitatea de a vă lupta pentru niște premii foarte consistente!

Predictorul Australian Open

predictorul-tenis.png
În primul rând, cu ocazia turneului de Grand Slam Australian Open a fost introdus o competiție în care premiile zilnice totale sunt de 65,000RON! Mai exact, staff-ul agenției oferă zilnic o listă cu 12 meciuri de tenis de la turneul australian, iar voi trebuie să alegeți cei 12 jucători care credeți că vor avansa în turul următor. Un număr de 12 pronosticuri corecte vă aduce fabuloasa sumă de 45,000RON, iar cu 11 pronosticuri corecte câștigați 8,500RON. Dar și 8-10 pronosticuri vă recompensează cu lozuri răzuibile gratuite, astfel încât aveți apoi alte șanse suplimentare de a lua premii consistente. Detalii AICI

Predictorul Fotbalului

predictorul-fotbalului.png
Momentan acest concurs este întrerupt dar se va relua pe 23 ianuarie, cu o nouă rundă și noi șanse de a încasa și la fotbal aceleași premii oferite și la concursul de mai sus. Aici au loc runde săptămânale.


Meciul de top Gonzo's Quest

gonzos-quest.png
Nu uitați că în această săptămână puteți fi fericitul câștigător a unei excursii la Londra care vă va oferi posibilitatea de a urmări direct de pe Stamford Bridge meciul dintre Chelsea și Manchester City, partidă ce are loc pe 31 ianuarie. Acest premiu se acordă marți, 20 ianuarie 2015, la o tombolă. La fiecare 40RON cheltuiți în cadrul jocului Gonzo's Quest primiți un bilet la tombolă. Mai multe bilete înseamnă mai multe șanse de câștig. Grabiți-vă însă deoarece mai aveți foarte puțin timp la dispoziție să strângeți bilete pentru această extragere. Detalii AICI.


Pariorul Lunii

pariorul-lunii.png
Acesta este un concurs în care puteți participa direct de pe site-ul nostru (dați click AICI). În fiecare zi de luni începe o nouă rundă săptămânală care pune la bătaie un pot total de 4.500RON care va fi împărțit între cei mai inspirați jucători. Astfel astăzi, 19 ianuarie 2015, s-a dat startul la o nouă etapă care se încheie duminică, 25 ianuarie 2015.

În fiecare zi este oferită o listă cu meciuri de fotbal iar voi trebuie să dați pronosticuri (1x2). Pentru fiecare pronostic corect primiți 5 puncte, iar pentru fiecare pronostic greșit acumulați 1 punct. De asemenea zilnic puteți lua și 20 de puncte bonus dacă pariați în ziua respectivă la Sportingbet. Mai multe detalii puteți afla din acest articol.

Poker Jumbo

poker-jumbo.png
Acesta este un concurs lunar de poker ce pune la bătaie premii totale de peste 25,000 de euro. Luni, 19 ianuarie 2015, aveți posibilitatea de a participa în mod gratuit la turneul Poker Jumbo de la ora 21:00 care oferă premii de 300$ fără a fi necesar să investiți vreun leu din propriul buzunar. Detalii AICI. Iar la ora 16:00 are loc și turneul "100$ Freeroll"

De asemenea în fiecare zi puteți profita și de promoțiile "Meciul zilei" și "Bonusuri calendar". Veți găsi întotdeauna pe site-ul Pariurix articole cu promoțiile din ziua respectivă.

Aveți astfel toate motivele ca în această săptămână să vă încercați norocul la Sportingbet.

Deschide un cont acum și ia trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1,000$ pentru poker și maxim 1,200RON pentru jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi