16 pariori arestați pentru pariuri ilegale în Singapore! Aceștia riscă până la 5 ani de închisoare!

Site-ul straitstimes.com ne anunță că 16 indivizi, toți bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 76 de ani, sunt investigați pentru implicarea în activități ilegale de gambling în Singapore. Se pare că zece din aceștia au plasat pariuri ilegale pe fotbal prin intermediul celorlalți șase care ofereau aceste servicii interzise de lege. Cei șase utilizau propriile telefoane mobile și conturi bancare pentru a plasa pariurile clienților lor. 

puscarie.jpg

În timp ce cei zece pariori vor scăpa cu o amendă de maxim 5,000$ și cel mult șase luni de închisoare fiecare, ceilalți riscă pedepse mult mai dure: o amendă de până la 20,000$ și o condamnare chiar și de cinci ani. 

Zilele acestea tentația în Singapore de a plasa pariuri este destul de mare, mai ales că se apropie Campionatul European de Fotbal. Vă reamintesc că în această țară piața pariurilor sportive online a fost reglementată, dar în acest moment nu există nici o agenție licențiată. Sunt șanse ca Singapore Pools să reușească să intre în legalitate și să își lanseze site-ul de pariuri online până la partida Franța vs România de pe 10 iunie, dar momentan nu este nimic sigur. Sunt și case de pariuri stradale la care se poate paria în Singapore, dar oferta este destul de limitată, iar cotele lasă de dorit.

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi