15 statistici interesante despre România Liga 1, sezonul 2016-2017!

Deși nu este la fel de cunoscut ca alte site-uri mai consacrate, soccerkeep.com este fără îndoială unul dintre cele mai complexe unelte de scoruri live și statistici existente în acest moment pe piață. Mai mult decât atât, toate facilitățile oferite pot fi folosite de orice parior în mod complet gratuit. Iar pentru că au trecut deja 19 etape din România Liga 1, mi-am propus să mă folosesc de informațiile puse la dispoziție de Soccerkeep pentru a oferi 15 statistici interesante despre rundele scurse din actualul sezon competițional (2016 / 2017).

Acest articol conține informații care erau valabile la data de 7 decembrie 2016!

 1. Concordia Chiajna a marcat 10 goluri în acest sezon, din care jumătate au fost reușite în ultimul sfert de oră (deci după minutul 76).
 2. Concordia este singura echipă din Liga 1 care nu a marcat și nici nu a primit vreun gol în primul sfert de oră.  
 3. Concordia a încasat doar 2 goluri în prima repriză, dar a primit nu mai puțin de 22 în cea secundă! 
 4. Steaua este foarte eficientă între minutele 16 și 30 (golaveraj 9-3) dar este foarte ineficientă în intervalul 31' - 45' (golaveraj 2-6).
 5. Dinamo București are probleme serioase în ultimul sfert de oră, marcând doar 2 goluri după minutul 76, dar primind în schimb 11!
 6. Dinamo a fost implicată în 14 meciuri de tipul ”Ambele echipe marchează”, în timp ce Botoșani și Concordia sunt la polul opus cu doar 6 astfel de partide.
 7. Botoșani și Steaua au scăpat în 8 meciuri fără gol primit, la polul opus aflându-se Dinamo cu doar 2 astfel de partide.
 8. CSMS Iași a reușit să puncteze doar în 9 din cele 19 meciuri jucate, 
 9. Astra Giurgiu a primit cele mai multe penalty-uri (5), iar cele mai multe dictate au fost împotriva celor de la Poli Timișoara și Dinamo (câte 4)
 10. Universitatea Craiova și Steaua au deschis scorul de 12 ori, iar în 10 din aceste partide nu au ratat victoria.
 11. Voluntari a deschis de 11 ori scorul, dar doar în 6 din aceste ocazii s-a impus. De trei ori chiar a fost întoarsă pierzând jocul.
 12. Poli Timișoara a pierdut toate meciurile în care adversara a deschis scorul (10 astfel de partide).
 13. Gaz Metan a fost condusă de 7 ori, dar de două ori a întors scorul reușind să se impună, iar de alte 3 ori a scos câte un punct.
 14.  Dinamo București este echipa care pe durata campionatului s-a aflat cel mai mult în avantaj pe tabelă (un total de 666 de minute)
 15. Peste 20% din meciurile celor de la  Voluntari au avut 5 sau 6 goluri.

O listă completă de statistici, atât despre Liga 1 cât și despre alte campionate de fotbal din Europa și nu numai poți găsi pe soccerkeep.com. Iar în caz că nu știi, acest site oferă inclusiv ponturi bazate pe statistici destul de complexe. 


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive