15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Suedia - Rusia!

În această seară cu începere de la ora 21:45 are loc confruntarea dintre Suedia și Rusia, aceasta contând pentru etapa a doua din preliminariile Campionatului European de Fotbal din Franța 2016. Casele de pariuri consideră acest meci ca fiind foarte echilibrat, oferind cote aproape egale celor două combatante: 2.50 / 3.00 / 2.70. Pentru această dispută noi venim cu o promoție foarte interesantă.

Dacă plasați un pariu pe scorul corect al partidei Suedia - Rusia la această casă de pariuri, atunci sunteți recompensat cu 15 rotiri gratuite în cazinoul lor la jocul Starburst, indiferent dacă pariul vostru este câștigător sau nu.

rotiri-gratuite.png

Termeni și condiții:

  • Pentru a primi cele 15 rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu single pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani) pe meciul dintre Suedia și Rusia de joi, 9 octombrie.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această ofertă.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de vineri la ora 13:00 până sâmbătă la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 40RON, trebuie să rulați apoi suma de 40RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până sâmbătă dimineață la ora 01:59.

cote-scoruri.png

Pariază acum pe meciul Suedia - Rusia ! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi